arabalı vapur var ama araçsız zor olur senin için
Printable View
arabalı vapur var ama araçsız zor olur senin için
telefon numarası varmı ki ?
malesef numara yok bende
güzel bikaç deneme oldu. ben muhabbet kısmına yetişemedim çok geç geldiğim için ama denemeden sonra sohbet iyidi. tekrarlarız işallah sohbeti :)
gayet çok neşeli zaman geçirdik herşey çok güzeldi gelen herkese teşekkürler
önümüzdeki hafta buluşma olacakmı önümüzdeki hafta full izmirdeyim eğer olacaksa bende gelip tanışmak isterim
eşimle gelince deneyemeden erkenden donmek zorunda kaldım artık baska sefere inş.
Çok Keyifli bir akşam oldu öncelikle buluşmayı düzenleyenlere teşekkürler... :)
Ayrıca beni yolda bırakmayıpta yardımcı olan herkese çok çok teşekkürler :D
ama ben şunu çözemedim yola kaç araçla çıktık kaç araçla döndük havuz problemi gibiydi :D :D :D
edit: videoları çektim 3 tane falan 4 er dk lik isterseniz yükleyebiliriz siz bilirsiniz
asker arakdaşım geldi onunla yazlığa gittik yoksa gelip denemelere katılcaktım kaçırdıgıma çok üzüldüm :(
kaan bidahaki sefere hanımları getirmeyelim karıştı hesaplar:D
emınım cok guzel olmustur vıdeolarıda beklıyoruz varsa...:)
dızel araba alasım geldı:D
yok alay etme gibi bi durumum olmaz :) geçmek de var geçilmek de geçilince dalga geçilmesini istemediğim için geçince lafını yapmam ;)
benim kasdettiğim diğer arkadaş hiç deneyemedi çok istiyodu
bide nişanlım yanımda olunca çok takılamadım gece sizinle muhabbete devam edebilirdim,hem seni alırım dedim alamadım yanıma furkan,bunları kasdettim ben ;) bişeyi yapıcam diyip yapamayınca sıkıntı yapıyo bende :D
Dizelim duman atanım yok diye gelmedim valla yoksa içinizden geçerdim Rex ile :P
Geldi mi rex? Goreyim sunu bi yaa :)
bu hafta degılde ondan sonrakı hafta bulusalım guzel bir iftar org. da yapalım ne dersiniz ? :)
aslında iftarı bu haftaiçi yapsak guzel olur bence
bu hafta buluşursanız bende katılırım :D
dizel benzin karma bişeler olcak bu sıralar millet gene haareketlendi gsi lar hlx ler dizeller paçal yapcaz artık =)
Tolga park edecek yer buluruz onu sen bi getir hele :D
Neresi bildiğin yer varsa söyle benim Migros katlı otoparkında üyeliğim var elemana dedim iki arabalık yer işgal ediyorum hali hazırda tek araba ile bunu da arkasına çekiyim dursun yok dedi onun için ayrı para alırız indirimde yapmadılar bende uğraşmadım başka yer aramadım..
Beklemedeyiz :D
ewet arkadaşlar bugünde gır gırına aynı yerdeyiz muhabbet sohbet neşeli dakikalar geçirmek isteyen herkesi bekleriz aracınız dizel olmasada olur maksat muhabbet
Eşim rahatsız eğer durumu düzelirse akşama kadar belki ben gelirim..
bütün izmirin gazlamaya çıktığı bi gece oldu
ewet yeniden dizeller gazlıyarım diyorum drag roll hepsi olur tarkan beyin dikkatine =)
geçen sefer gelemedim:( bu sefer kesin glemek istiyom. Ben varım..
hadi bakalım kara dumancılar el kaldırsın tarkan ayter ve kaan karabin e duyrulur ogün otobanda gc8 le deneyelim dedim kaçtın =)))))))))))))))))))))))))))) puhahahaahaha
Sen bittin oglum :)
dumana boğcam size can a da sölücem getirsin 140lık starexinide
3.35 xd aldım olur mu panp :D
punto 9990kmde bari 10bin bakımına sokayım