User Tag List

Sayfa 6/12 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
218 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: İzmirde dizeller buluşalım mı?

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sağ elim faal olmadığı için iddam yok, ama siz etkinlik yapın izlemeye geleyim
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Omak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sağ elim faal olmadığı için iddam yok, ama siz etkinlik yapın izlemeye geleyim
    abi tekrar geçmiş olsun.
    sana otomatik getirirz aybedion ya izlemeyle olurmu ole

bu arada alçın fln çıksın dikişlerin alınsın sana boll boll roll drag yaptırmak lazım
    vites ata ata fizik tedaviyi yapmak lazım

doktor vercek bi silikon top onu mıncıklıcan ne o ole
    e60 535d & THE A45 AMG

DaRkNeSs- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tarkan starex in sağ koltuğuna rezervasyonun yapıldı abicim
    nasılsa 2. kişi arabanın gidişini çok çok etkilemiyor
    organizasyon tarihini sen ayarla toplanalım

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hahaha beni ii bağla ama okmi
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

kaan megi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ozaman yarın buluşalımmı bi başlangıç olsun tarkan abide gelir onun palio yu geçmeyi çok istiyodum ama napalım artık şans
    Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder..

DaRkNeSs- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam tarkan ayıp ettin kemerini de kendi ellerimle bağlıycam, ama biraz sallıyor starex biliyosun

ramo35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ausch Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    estafurullah kardesım ne kafa bulması. 96kw ama 90 lık oluyo ıste kusuratı saymazsan
    sıkma canını sen ya turboyu sokerız ole denerız. zaten su an debryaj konum sensoru beklıyorum onunla gelemeyebilirim.
    Not: 160 hp değil fabrika verisi olarak 96kw - 131hp dir tamamen stock
    sizin derdiniz belli allah çıkarır bi yerden siz böbürlenmeye devam edin küçük gördükçe siz küçülürsünüz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı punto_multijet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende lineala geleyim bari maksat muhabbet denemek isterim sizle
    iyi olur genel olarak zaten fiat ın daha iii gittiği bir gerçek aynı motor olmasına rağmen birazda abi diceğim insanlarla tanışıp muhabbet etmek istemiştim izmirli olarak ama belli gelirsek canımız sıkılcak abi buluşmaya ondan mazur görün yukarda öle yazdım ama gelmesem iyi olcak

yagizs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gelirim muhtemelen

punto_multijet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    forum ortamında ***** yuz ifadeleri gozukmediginden bence msjlara fazla takılma ben oyle yapıyorum mesela. yinede bekleriz

buarada hafta içi olursa benim için daha iyi olur

tunceR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öteki hafta buluşursanız bende gelirim.. fabia rs le denemek isterim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ramo35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyi olur genel olarak zaten fiat ın daha iii gittiği bir gerçek aynı motor olmasına rağmen birazda abi diceğim insanlarla tanışıp muhabbet etmek istemiştim izmirli olarak ama belli gelirsek canımız sıkılcak abi buluşmaya ondan mazur görün yukarda öle yazdım ama gelmesem iyi olcak
    kardeşim arkadaş sana şaka yapmış takılmış bunda alıncak bi durum yok sende dizel kullanıyosun fabia rs leri bi google yazıp en azından bi bilgi edinmen lazımdı arkadaşda takılmış sana alıncak bi durum yok misafirimizsin burda makarasına 1 2 denicez maksat neşeli zaman geçirmek zaten konuyu başından okusaydın anlıcaktın biraz durumu ayarlıcamız bi organizasyonda senide bekliyoruz
    Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kaan megi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim arkadaş sana şaka yapmış takılmış bunda alıncak bi durum yok sende dizel kullanıyosun fabia rs leri bi google yazıp en azından bi bilgi edinmen lazımdı arkadaşda takılmış sana alıncak bi durum yok misafirimizsin burda makarasına 1 2 denicez maksat neşeli zaman geçirmek zaten konuyu başından okusaydın anlıcaktın biraz durumu ayarlıcamız bi organizasyonda senide bekliyoruz
    benim bildigim fabia rs 1.9 pd makina arkadaşın yazdıgı gibi 1.6 yazınca yeni kasa sandım onunda 90 lık seçenegi oldgunu biliodum sdc o kdr emin ol pd makina nın nasıl gittiginide ne demek oldgunuda iyi bilirim arkadaş beni yanılttıysa sen banma nasıl nete vs yaz diyorsun çok şükür bilgim var eyw ben almıyım teşekkürler bazıları için sadece araba dan ibaret herşey yazık ki türkiyenin neresine gitsen onlardan var tekrar teşekkürler tarkan abiyede geçmiş olsun diyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim bildigim fabia rs 1.9 pd makina arkadaşın yazdıgı gibi 1.6 yazınca yeni kasa sandım onunda 90 lık seçenegi oldgunu biliodum sdc o kdr emin ol pd makina nın nasıl gittiginide ne demek oldgunuda iyi bilirim arkadaş beni yanılttıysa sen banma nasıl nete vs yaz diyorsun çok şükür bilgim var eyw ben almıyım teşekkürler bazıları için sadece araba dan ibaret herşey yazık ki türkiyenin neresine gitsen onlardan var tekrar teşekkürler tarkan abiyede geçmiş olsun diyorum
    sen bilirsin kardeşim kapımız herkese açık ozaman net tarihi önümüzdeki çarşamba yapalım noktayı koyalım artık umarım bu tarih herkese uygundur hem tarkan abinin elide daha iyi olmuş olur

Ozzy45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ramo bende gelicem ya seninle tanışmak istiyorum yani hep konusuruk corsalarımız hakkında

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ozaman 10 ağustos çarşamba tüm dizelleri bekliyoruz zevkli ve neşeli denemeler olacağına eminim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yahu güzel kardeşim niyetim ne seni ezmek nede kendimi arabamı böbürlendirmek. ben şakasına takıldım sen anlamamışın ciddiye almışın aynı takılmayı hüsora yaptım ilk sayfalardan itibaren oku görürsün.

ne seni nede kimseyi rencide etmek istemedim. fabia rs dediğin ilah bi araba değilki kıçı kırık skoda. şu an günlük sürdüğüm aracım ondan çok daha fazla güce sahip zaten.

ben takılırken bol bolda smiley kullandım fakat sen smileyleride dikkate almamışsın.
    şimdi gelmezsen buluşmaya olmazzzzzzz
    sen gelcen toplancaz muhabbet sohbet kaynaşıcaz
    ben sana kordonda bir çay kahve nargile ısmarlarım gönlünü alırım kırgınlık olmasın
    amac sdik yarıştırmak değil tanışmak muhabbet sohbet

yani insan her arkadaşınla her tanıdığınla bu muhabbetleri sohbetleri yapamıyor adama bi espri yapıyorum atıyorum kol çıkarıcan simdi die börüm börüm yüzüme bakıo ne kolu nere çıkarıoz diye:hahaha

yinede istemeden kırdıysam özür dilerim. sen inan güven bana misafirperverliğimiz bir başkadır
    e60 535d & THE A45 AMG

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kaan megi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ozaman 10 ağustos çarşamba tüm dizelleri bekliyoruz zevkli ve neşeli denemeler olacağına eminim
    şu anlık randevu defterim boş

10 agus çarşb. tarkan abiyi alıcazmıı yanınamı gidicez? bi geziceğimiz yeri oturup kalkıcagımız yeri organize edilsinki sonra kararsılık yaşamayalım
    e60 535d & THE A45 AMG

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ausch Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu anlık randevu defterim boş

10 agus çarşb. tarkan abiyi alıcazmıı yanınamı gidicez? bi geziceğimiz yeri oturup kalkıcagımız yeri organize edilsinki sonra kararsılık yaşamayalım
    tarkan abide gelir iyi hissederse kendisini konuşurum bende kendisiyle çiftede buluşuruz yada orda kargaşa olmasın diyosanız inciraltına giderkenki ilk ücretsiz otoparkda buluşup ordan çıkarız fakat 10 ağustos net tarih öle karar aldık

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)