User Tag List

Sayfa 6/6 İlkİlk ... 456
113 sonuçtan 96 ile 113 arası

Konu: Izmir Atatürk Stadı kavsagındakı cam sılenler

h.guroglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı focus musty35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    elektrikli testereye 230 tl dedıler 25 tl ye aldık kırmızı ısıktan yesıl yanana kadar malıyetı bıle nerden baksan 100 tl vardır her turlu calıntıda nerden sureklı calısıyrlar bu kadar testereyı anlamadım
    bu tip malları k.ıraktan kilo ile alıyorlar ve satıyorlar ondan bu kadar ucuza alıyorlar hatta zorlasınız birazdaha bile ucuza alabilirdiniz
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    japonlar 2 tur atıp soğutmak için kenara çekilirken bmw ler tapagaz dönüyor

Jehuty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DetailEF Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Off ya işi çözmüşsün sen
    Ayık olun

ulas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Time-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cami silerek zaten gasp etmis oluyorlar bizi, kesinlikle hak vermiyorum, istanbulda kayniyor bu zibidilerden heryerde var, gecim kaynaklari zorla birilerinden para almak olmamali!!!
    +1 katılıyorum

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı no_exam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla onlara bakılınca bunlar hiç bir şey dediğiniz gibi ama. Ay boyunca alnının teriyle dişini tınağına takan adam o kadar kazanmıyor.
    sigortali olarak asgari ucret alip calismak mi isterseniz yoksa yollarda boyle takilmak mi?
    Experience is what you get when you don't get what you want.

cagri-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YALIM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de aynı yerdeyim ve her gün iş çıkışı o kavşaktan Kamil Tunca bulvarına giriyorum...
    Sana geldiler mi höt, zöt yap, bas küfürü, agresif ol.... S...rip gidiyorlar....defalarca denendi, hatta bazıları tanıyor artık beni, hiç yanaşmıyorlar..
    Ama tesbih satan çingene karılar çok fena...tırsıyorum onlardan...onlar varsa camı kapa, klimayı aç...sakın göz göze gelmemeye çalış, yoksa bitersin...
    aynen banada denk geldı arabanın cam acıkken , dırek sınyal koluna taktı musallat oldu hıc tarzım degıl vermek zorunda kaldık zaten sıfatlar ofsayt valla ıkı dk da mundar ederler adamı

aknnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim küçük taktiğim onları gördüğüm ışıklarda önümdeki arabayla 1 2 arabalık mesefa bırakıyorum o bana doğru geliyor haince eğer biri önüme dalma girişiminde falan bulunmassa o çamurluğa geldiğinde ben kalkıyorum oda mal mal bakıyor

Vintage - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dün boğaziçi köprüsüne gidişte anadoludan
    altunizade taraflarında neler neler satıyolar mini bi pazar oluşmuş
    sizin anlattığınız gibi tipler ofsaytta değil
    bazıların tipi bildiğin üniversiteli bilgin gibi şaşırdım ama almadım tabi bişey
    04Punto 89CivicEF 81Golf 94CivicEG 97CivicEK 93Uno 05Corsa 98Starlet

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok geridesin

burada e5te ağır akan trafikte 25-30km hızla giden arabaların cam fitiline şakkadanak tutturuyorlar

lan kaçamıyorumda 2kere sert kırdım direksiyonu adam yine yapıştırdı
    aynen öyle, geçen 2 cam açık gidiyodum e5 teöyle atıyolar ki şu kartla adam öldüren insanlar gibi tak tak. hedef şaşmıyo hiç

cebimde bozukpara oluyo ama hiç ugrasamıyorum diyorum abi kullanıyosan sigara veriyim. en temizi sigarayla kurtulmak tabi bunu gençlere diyorum. o elinde sırtında bebek olanlarada bebeğe acıyıp bazen veriyorum, bazende soruyorum niye çalışmıyosun diye çocuk var diyo

esas bu olayı unuttum, 1-2 hafta evvel avrupadan anadoluya geçiyorum, tam leventten 1. köprüye bağlandım. telefonumunda şarjı bitik, dedım var mı sarj aletin? abi telefon ne dedi dedim blackberry. abi telefonu bi versene bakayım görmem lazım dedi. yok dedım olmaz sen bana göster ben anlarım dedim. önümdede ekip arabası vardı tam. artık Allah nasıl bi cesaret verdiyse, o satıcılardan diğeri bi bindi abi bakayım telefonuna (telefonda direk vitesin önünde duruyo) direk in lan arabadan falan dedım önde ekip arabası vardı onun hatrına indi heralde..
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

overblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DetailEF Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Göç etmesin hacı, ülke kredi versin hayvancılık yapsın, kredi versin tarlacılık yapsın, satış fiyatları belli herşeyin maliyetide belli, ormanı keser biçerler adam ormancılık yapamaz, ki ormancılık yapacak kişi sayısıda bellidirde neyse, ufacık bi yerden olay hükümete bağlanır bence yapmayalım bizde haklıyız onlarda sonuçta geçimlerini sağlıyorlar hor görmemek lazım bence

ne kredisinden bahsediyorsun anlamadım? heriflerin kaçak kullandığı elektirik su faturalarını ben ödüyorum.ödemedikleri vergiler yine benim cebimden çıkıyor.bu adama kredi vercekmisin yoksa hibemi ediceksin?krediyi alır hayvancılık yapmaz kaçakçılık yapar kolayına gelir çünkü.
    komançero garage

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı overblack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne kredisinden bahsediyorsun anlamadım? heriflerin kaçak kullandığı elektirik su faturalarını ben ödüyorum.ödemedikleri vergiler yine benim cebimden çıkıyor.bu adama kredi vercekmisin yoksa hibemi ediceksin?krediyi alır hayvancılık yapmaz kaçakçılık yapar kolayına gelir çünkü.
    Akıllı geciniyorlar ben hic muhattap olmam genc tipler geliyor tesbih muska su bu satan falan filan gel gelelim kucuk cocuklar zaten 10 kardeş oluyor Baba calışkan tabii evde yan gelip yatar cocuklar gider calışır kimileri kendileri icin calışıyor kimileri çete icin farkında olmak lazım doğudan husisi istanbul a calışmaya cocuk götüren kişilerin oldugunu biliyorum Antalyada gerçi genelde çingen aşalama vs olarak anlamayın ama gerçekten ihtiyaci olanlar da var

Anu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim tipte bişey var galiba, 1 sn bakıp başka arabaya geçiyorlar
    ''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Boost Up Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

esas bu olayı unuttum, 1-2 hafta evvel avrupadan anadoluya geçiyorum, tam leventten 1. köprüye bağlandım. telefonumunda şarjı bitik, dedım var mı sarj aletin? abi telefon ne dedi dedim blackberry. abi telefonu bi versene bakayım görmem lazım dedi. yok dedım olmaz sen bana göster ben anlarım dedim. önümdede ekip arabası vardı tam. artık Allah nasıl bi cesaret verdiyse, o satıcılardan diğeri bi bindi abi bakayım telefonuna (telefonda direk vitesin önünde duruyo) direk in lan arabadan falan dedım önde ekip arabası vardı onun hatrına indi heralde..
    Verilmiş sadakan varmış.Zorla gasp filan da edebilirdi.En iyisi sürekli kapıları kilitleyip gitmek.Bunları da görünce camı kapayıp gözgöze dahi gelmemek..

İug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sigortali olarak asgari ucret alip calismak mi isterseniz yoksa yollarda boyle takilmak mi?
    Kimseden laf işitmeden milleti gasp etmeden elimden geldiğince yasal çalışırım. Allah yardım ederse olucağına varır.

Omak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    genelde arabamda kızlarımdan biri oluyor (ya dobermanım yada pitim) cama geldiği gibi topuk koyması bir oluyor. almak istesem bile alamıyorum
    e60 535d & THE A45 AMG

Omak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Boost Up Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bide bana binse ya öle çakallık yapıp bi kitliyivereyim kapıları
    (üstteki postumda yazıyor nedeni)
    e60 535d & THE A45 AMG

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kesinlikle iyi para kazaniyorlar, nitekim hadimkoy de is yerimin oradaki isiklarda duranlara bizzat is teklifi ettim sigortali asgari maasli adam kiciyla guldu bana.

Benim tavsiyem para vermeyin ve kimseye verdirtmeyin. Yoksa basimizdan eksik olmazlar.

OnurGTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dün arkadaşın düğünü vardı.. Gelin arabası ve ben 2 araba peşpeşe kuaförden almaya giderken arkadaşın gelin arabasına zarar verdiler.. Arkadaşta o hırsla durdu inip bunlarla kavga etmeye başladı.. 3 kişilerdi 1 dakikada 30 kişi oldular canımızı zor kurtardık.. Aksaray ışıklarda oluyor bu olay..
    34 VV 2001 - Peugeot 106 GTi

Alıntı BLuEBoY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hemen itfaiyeyi arıyorum...

bu 106 yanıyo dostum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnönü Stadının orada cam sildim paramı vermiyorlar diye adamın birisini bıçakladılar..

Yine aynı yerde adamın da kapısına dizini geçirdi, kapı sizlere ömür..
    Adam eminim tek laf bile etmedi.. 1.5 metre önümde gelişti olay.. Camını kapatıyordı..

Hiç de ekmek parası kazanıyorlar diye bakmıyorum.. Dileniyorlar resmen.. Dilencilere de saygı göstermem..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)