Twingo öneririm, şehir içi 20 kuruş yakıyoruz içide yayla gibi. Ayrıca bastığındada gitmem demez. 1 filtre takarsın ses konusunda aracın hayatı değişirFanclub var istediğin yardımı bulabilirsin, bugün bakımını yaptıralım dedik değiştirecek şey bulamadık. temizse aracın kesinlikle sorun çıkartmaz, biz yağları değiştirip suyunu koyup devam ettik.
˙·٠•● Est Sularus Oth Mithas ●•٠·˙
ali benim vosu vereyım sana.bana 12- 13 e mal oldu ben 10 lıra ıstıyorum ama sadece bu hafta ıcın 8 lıraya dusurdum fıyatı acıl nakıt ıhtıyacından dolayı.dusunursen konusalım
Tenteleri dayanıklı oluyor bi hayli. Eğer kenarlar falan düzgünse yağmurda falan kesinlikle su almıyor, tazyikli su vurulduğundada belki sızdırır.. Bi hayli sağlam yani.
Rica ederim, Türkiye buluşmasına katıldım en az 50 twi içinde bulundum ama öyle bi sorunla karşılaşmadım, tırnakları düzgün olanını bulursa kesinlikle su almaz![]()
mk1 golfler güzel arabalar ancak biraz elini cebinden çıkarmana izin vermiyorlar :d
1.5 sene önce 4 bine bitane aldık. 4binden fazla harcadık hala istiyor. dibi delik kumbara diyorlar artık toparlaması zor.
temizleri illaki var ama onlar da çok para istiyor. temizleri zevklidir. hala bile golfe binmekten zevk alıyorum. dizel olması çok büyük avantaj bi de
8binimiz gitti dedim ama hesaba vurunca araba kendini masrafıyla birlikte çoktaaan amorti etmiş
ama 7binim olsa golf mk1 alır mıyım? almam. gider temiz bi EF alırım. içimde japonculuk var ne yapayım D:
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
öyle abi bende öyle reno dedim mi bitmiştir benim için ama twingo mantıklı geliyor bana bir öğrenci için.
üstü açılanların içeri çok ses vermesinden ve hırsızlar için kolaylık sağlamasından şikayet ediliyor genelde.bi falçata yeterli arabaya girmek içinzaten camları yeterince geniş üstününde açılması pek önemli değil benim için
7 milyarım olsa ilk alacağım arabalardandır.ef de düşünülebilir.
eger güç ve keyif isteniyorsa ugrasılacak zaman ve imkan varsa 7bine kadar en keyifli araç bence e21
amma velakin eğerki az yaksın keyifli olsun fazla uğraştırmasın deniliyorsa twingoyu tek geçerim
bızımkıler bana karısmasaydı alıcakdım bı e21 3.23 o gri olan cok guzelşdı 7,5 olan babam dıo cok eskı araba![]()
Ben arabamı 11 milyara vericem tanıdıklara bu siteden olursa öbür türlü çok para isterim, 7 8 9 a alınan bi e21 bile olsa benim arabamın ayarını tutamaz benim arabamın megesleri bile sapasağlam duruyor her yerinde sağını solunu mum ile destekledik biz, arabanın kasası şu an o kadar rijit ki hem yol tutuyor hem istediğinde yanlıyor hemde uzun süre üstündeki şu motorla şakacı çok
Benim arabama binen insanlar zaten söylüyor bu arabada gerçekten var birşeyler diye ben boşuna bu paraları istemiyorum bana 10.850 ye mal oldu 10 liraya 40 km gidiyo arkadan iter araba ve karma kullanımİzmir-Akhisar yoluna 40 tl aldım gittim geldim, ertesi gün işimi hallettim 30 km daha yol yaptım, ha ben arabamı satmak istemiyorum niye söylüyorum e21 in temizini alırsan inkar etmez yaptıklarını
Benim arabama binen arkadaşlar bu konuyu görürse eminim yazacaktır çok şaşırdıklarına dair notlar yazabilirler![]()
Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)