7ye kadar çıkmışsın 2 -3 bi yerden bul bence si veya 106 al. Diğerlerini satarken zarar edeceksin çünkü
7ye kadar çıkmışsın 2 -3 bi yerden bul bence si veya 106 al. Diğerlerini satarken zarar edeceksin çünkü
twingo'dan istesende zarar edemezsin bencesaçma fiyatlara almadıkça tabi.
favorilerime eklediğim twingoların 2 gün kaldığını görmedim daha.peynir ekmek gibi satılıyorlar.
ne twingosu ya elinde patlar bence yani en azından adanada hiç gitmiyor senin şehirde nasıl bilemem şahsen twingoyada 7000tl vermem ama karar size kalmış
asıl twingo dısında aldıgı arac elınde patlar mk1 golf de alsa e21 de alsa arabanın kendı parası kadar bir daha harcar
ama 99 üstü temiz bir twi bulsa yagını suyunu koyar dere tepe gider
ali w115 kasa mercedes düşünürmüsün?
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
alicm motor bilmiyormda 200 diye yazıyo arkasında 74 model aksam eve gidince sana fotolarını atarım yanında 4 adet yıldız gibi olan az ofsetli jantları falan var 600 liralıkda yedek parçası varmıs elinde ,lastikleri sıfır bizim dayıda araba 98den berri biniyor ses gelmesine falan cok titiz eğer düşünürsen aldıgın para üstünede görsele bişi yaparsan çiçek gibi bi araban olur fazlasıyla4500 gibi istiyor fotoları gördükden sonra olur v.s. dersen ben arar olurunu sorarım senin için yada sen arar pazarlk edersn nette ilanı falan yok arabanın lpg de var üstünde.
Abi bi resimlerini göreyim.Bide dizel olsaydı daha iyi olurdu ama bi bakalım yinede.Otomatikmi manuelmi ? Birde muayenesi varmıdır ? Son olarakta ne renk ?![]()
Legen...wait for it...dary!
Renk yeşil muayene 1.5 sene varmış Vitezz Manuelparasına göre iyi aslında kredisiz alsaydım benim arabayı ben alır ara ara binerdim diye düşünüyorum
şimdi yeni geldim sağa sola haber salıyorum inş tanıdık işine yarayan birisine alırzı
Abi amacım zaten yerlebir germanstyle olarak gezmek.Bi bakalım resmine babamında onayı gerekiyor çünküMuayenesi olması iyi oldu.
![]()
ali ciddi anlamdaelindeki paraya german yaparsın bu nu
aksam foto atarım bi göster babana ona görede tel verrim ararsınz yada ben arar sorarım sıkıntı olmaz.
bu arada şöyle bişi diyim müşterisi var ama dedim biraz bekle tamirci birisi varmıs orda gün aşırı arıyoren son 3900+vergisini veriyime geldi vermiyorm dedi bekliyor dayı
sanrufda var bu arada.
tamirci bu parayı verdiyse siz hesap edin işte fiyat uygunmu deilmi![]()
Tamamdır abi.Sen bi hem iç hem dış resimlerini göndereblirsen çok iyi olur![]()
Al bi Lada Samara
kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)