abi olursa bulusma aksam atla gel sende görelım şu canavarı yaa :)
ıkı dk surmez gelmen
Printable View
mesuta katılıyorum :D koray abi alda gel şu arabayı yapalı yıllar oldu ne tatlnı ne kebabını gördük :D
sercanların oraya gelecem mhtelemen :)
3 saxoda fena olur he saxo meeting gibi :D aksam evden cıkmadan yazarım gelirken eğer bulsacaksakda herkese orta bi yer belirleyin geleym :D
olabilir aslında. bauhaus iyidir bence katılım olacak mı bakalım.millet görür birazdan
biz kesın gelıcez en guzelı forumun otoparkı olur yada bauhaus otopark ı olur rahat rahat takılırız evet yokmu gelen baska :D
iftara misafir var erken postalarsam bende gelirim
arkadaşlar ozaman gelebilenler yazsın kesin olarak geli,riz diye
ben kesin
mesutta kesin gibi
sercanı arayacam ama telefonum kapandı şarj nedeniyle
serqan23 vardı oda o civardaydı
peacede oluru var gibi seziyorum :)
aslan için zaten müsait olursa geleceğinden şüphem yok.
engean ne durumda?
büyük küçük faruk (abi) gelirmi acaba?
yavuznaz abi gelirsen seni alabilrim
nitro oxside arda da o civarda gelirmi?
anlıkarakayada oralardaydı :)
serkan sercan hasan bunları ben alırım evlerınde yınede getırtırım serkan sıkıntı yok :D
yanlız ben 9.30 da gelebılırım dukkanı kapatıcam o yuzden
% 98.9 bende gelırım :D b.paşa carrefour un otoparkında bulusalım arkdslar üst tarafta acık otoparkta, en dipte :) bnde 2-3 arkdsı toplayaıp gelebılırım :))
21.30 da oradayım :)
21.00- 21.30 arası ıyıdır- 9a yetısemeyebılırız :)
arkdslar fotgraf makınası olan warsa getırsın Allah ını seven, ne zaman gıtsek fotograf mak. yokmu yaa dıyoruz :D
arkadaşlar benden yana sıkıntı yok 21.30 banada uyar :) oruç olanlar iftarını açar sonrasında bulusur çekirdek çitler muhabbet ederiz :)
anıl makinan müsaitse makinayla gelde toplanmısken bir iki foto çekelim hatıra :)
hemen bir yere kaçmayın carfur kapandıgında beyler takılın orda geliriz er geç bizde
xoray abi kız arkadaşn geç geliyorsa kesin bekliyorum seni oraya :D xoray reyiz pankartlarımzla :D
makınaya gerek olurmu ona göre sarja takıyım sımdıden ??
edit: anıl alıcakmış zaten sory görmemiştim
abi makam arabasıyla karşılayabiliriz istersen önde şöför görevi görürüm ihtiyac dahilinde :D
iyi abi sonra sölemedi deme :)
Baauhaus otoparki mi carrefour mu :) bauhaus daha iyi olmaz mi
bauhaus daha ıyı olur acık manzaraya karşı :D
aksam gks typerda gelicek bizimle
1 kişi daha arttık :D
buluşma war dedıler geldık :D
kesın yer mekan saat alıyım :)
ben diyorum ki bauhaus otoparkında buluşalım carfur kalabalık oluyo.9-9 buçuk iyidir herhalde bide kesin gelenler kimler. bi sıkıntı olmazsa ben geliyorum
barış +
bı yarımız bauhausa gıdıcek bı yarımızda carrefoura :D
ben + kubilayy+ gks typer olarak kesin oradayız
ya bide ben sercana ulasamadım arama şansı olan varmı onu dükkanı kaça kadar acık gidipde bulamamzlık etmeyelim
bende gelıyorumm. yanımda clıo rs ve rocco da getırebılırım :)
sercanın cebını arıyorum acmıyo hıyar :D
serkan ucucam sana aradım kac kere ulasılmıyo dedı :D
3 vts kesin gelıyoruz daha fazlasıda olabılır
ya sercana yada haruna ulasalm benim tel değişti numaraları yok benim asıl geliş sebebim arada kaynamasın :D
Ya adam evli barklı :) sıkıntı olmasn ama harunu kesin bulmalıyız sercan olmasada :D