walla bı kac saat ıcınde haber olmasına rağmen ıyı toplanıldıherkesın ayagına saglık,yer sıkıntısı yaşasakta guzel oldu
![]()
Beyler hadi ikileyin![]()
![]()
![]()
![]()
kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi..
güzel buluşma oldu. biraz daha erken gelinse tadını çıkarırdık.ordan oraya zaman yolda geçti.
anıl bir dahaki sefere banada haber verirsin2 çekirdekte ben çıtliyim
![]()
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
biraz gec saatte toplanıldı ama o kadar kısa zamanda toplanılmasına ragmen ve carrefour otoparkından ansızın ıkılememıze ragmen güzeldisonrasında güzel bi roll oldu oda ayrı bı guzeldı tabı
![]()
34 DF 2123 MEGGY COUPE
34 BK 690 VTİ
34 UHC 22 FİESTA S
34 YM 0023 E46 3.18İ
34 ECN 72 E36 3.16İ
arkadaşlar bir bayrampaşaya geliyorum buluşalım mesajıma 21 arabayı oraya getiren arkadaşlara teşekkürlercok güzeldi fazla kalabalık oldgumuzdan herkes ile tanısamadım kusuruma bakmayın. Netten göredüğüm yakından denk gelemediğim anılın polo,barışın corolla, hasanın cliors, serkanın vtec, engean'ın civic hb, benim eski srk şahin, unuttugum varsa affola cok cok hoşuma gitti maşallahları var...
sonrasında
serqan23 vtec ile Gks typerın peşpeşe giderken ücretsiz olarak tokyo dirft sahnelerini izlemek paha biçilemezdi.
Foto çeken arkadaş kimdi bilemiyorm ama güzel pozlar yakaladıgını düşünüyorm eklerse güzel olur
Bu arada moderator arkadaşlar okuyurlarsa sanırım buluşma yapılmayalı istanbulda biraz cok zaman oldu herkes bulusmaya toplanmaya özlem içinde yakın zaamanda güzel bi buluşma olursa güzel olacakdır diye düşünüyorum.
Tekrardan saolun arkadaşlar
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
gks typerın sahıbının işyeri bpaşadamı orda bi fn2 goruodumda gks mi o
gormedım konuyu gorsem gelırdım artık bıdahakıne![]()
İlker G.
birde arkadaşlar gri vtsnin sahibi bizdenmidir? arkadaş Oz'a okadar cok benziyorki dublor olarak kullansa coğu kişi anlamaz![]()
bi ara kardeşi akrabası v.s. falanmıdır diye düşündük.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)