en saglıklı sekilde kilo vermek icin spor sart arkadaslar.. dısardan aldığınız ek gıdalar ile olacak iş değil bu.. bıraktığınızda daha da fazla kilo alırsınız![]()
en saglıklı sekilde kilo vermek icin spor sart arkadaslar.. dısardan aldığınız ek gıdalar ile olacak iş değil bu.. bıraktığınızda daha da fazla kilo alırsınız![]()
sıkıntı yok, o da bizim aracımız
öteki mi? o da bizim
diğeride bizim
bende kilo problemleri yaşadım bir ara 90-95 arası giderken bir anda sabahları koşarak ,yürüyüş yaparak yediklerime dikkat ettim (sabah kahvaltısı dışında diğer öğünlerimi kıstım geceleri meyve yedim) şu an 82-83 arası gidip geliyorum
kilo vermek kolay aslında ama başlayıp sonunu getirebilirsen![]()
ne yersen ye sadece 1 porsyon ye vede kesinlikle yürüyüş birde şekere baktır normalse 8 bardaktan fazla su içme![]()
başlığı gömlek eritmek diye okuyup o nasıl bi hararettir şeklinde şaşkınlıkla konuya girince konunun göbek eritmek olduğunu farkedip hayata küstüm![]()
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
Vücüda göre değişiyor şahsen ben yazın ayı gibi oluorumAma geçen yaz değil önceki yaz 90 kilodan 78 e kadar düşmüştüm(2 bucuk 3 ay içinde.) .İşin sırrı yürüyüş felan hikaye az da olsa yürü tamam iyi olur ama,
sabah istediğin gibi ye tıka basa farketmez
Öğlen bisküvü eti form cikolatalı felan veya düz bisküvi
akşam 1 parsiyon yemek ekmek yok.
bol su iç.
Not: Ara öğünlerde acıktıkca meyve ye fazla olmamak şartıyla ve geleta mı galatamıdır ondan.
Atalarımızında bir lafı var bununla ilgili;
Sabah kahvaltını kendinle, öğle yemeğini dostunla,akşam yemeğini düşmanınla paylaş haklılar![]()
AP Type-R
yürüyüş hikaye ise neden yarışmaya girecek olan sporcular kardiyo yapıyor? madem o kadar kolay yediklerine dikkat ederek de define olabilirler? zaten yedikleri sadece protein cok az miktarda karbonhidrat alıyorlar?
yaşın genç olduğu için kolay kilo alıp verebiliyorsun ama belli bir yaştan sonra metabolizman yavaşlar ve hızlandırmak icin günde 5-6 ogun yapıp disiplinli bir şekilde spor yapman gerek..
sıkıntı yok, o da bizim aracımız
öteki mi? o da bizim
diğeride bizim
OldSchool ♥71♥
Cefiro Lover İ love my Nissan Cefiro
Şahsen dedim farkındaysanız bana göre yanisadece yürüyüş yapmadanda kilo verilebilir tek benim metobolizmam değil
Soran arkadaşta 23 yaşında yaşılı değil sonuçta.Bu arada yürüyüş hikaye derken öyle düzeli oalrak koşuya felan gerek yok maksatında yazmıştım.tabi araba kullanacağına bazı yerlere yürüyerek gidildiğindede yürüyüş sayılmış olur..Diye düşünüyorum
![]()
AP Type-R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)