User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
44 sonuçtan 39 ile 44 arası

Konu: Kisa bir hayat dersi....

emr_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne gibi bir problemden yolda kalmış onu oğrenmek lazım ilk olarak

alan arkadaşında bu araç yolda kaldı bozuk gidin ankaradan alın demeside yanlış bence ...
    Aynen böle saçmalık olamaz...

bence bu işte bi iş var kim aldıgı araba bozuk diye koyup telefon acar paramı istiyorum diye...istanbuldan cok araba getirdik geldiği aksam kece yakan piston kıran şanzumanı döken oldu malımız dedik yaptırdık bu nasıl bi anlayış bence olay dahada boklanmadan bi caresine bakın...
    "Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"

emr: chip atarız
    f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
    emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla

By_FresH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    samet kardeşim geçmiş olsun olay çok enteresan
    Muratcan ÇADIRCI

Biz Hep Burdayızzz....
    Psn:By_FresH

mgnPower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    izmirden arabayi aldik servise gosterdk ufak tefek eksiklikleri tespit edildi. icimize sinerek parasini odedik noterden satisini aldik satan kisinin ailesi ile tanistik oturduk yemek yedik muhabbet ettik tanistik kaynastik yola ciktik 50 km sonra aldigimiz yakit yuzunden yolda kaldik gece tanidik bildik olmadigindan satan kisiyi aradik Allah razi olsun yardimci oldu kalkti geldi oda yanimiza 50-60 km gecenn bir yarisi sorunu cozene kadar yanimizda kaldi evine davet etti gece konaklamamiz icin esi yerimizi falanda hazirlamis hatta coluk cocuk yolda kaldigimizi duyunca... Halada gorusuyoruz telefonla. Kendisininde bilmedigi degistigi sandigi ama degismeyen trigeri vs. kendisi ile paylastim oda uzuldu ama mali geri al parami ver demek olmaz. bugune kadar onlarca arac sahibi oldum hic birinde yasadigim sorunda saticiyla papaz olmadim bilgilendirme amaci ile telefonlastigim oldu ama.

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Belki tapagaz gitti gideceği yere kadar ya da yanlış vites attı bir şeyi yanlış yaptı arıza verdi ? Hala aracı ve sorunu bilmediğimiz için sağlıklı yorum da olmuyor.. Ben galeriden aldım, adam ne zaman istersen aracını 1 milyar altına alırım dedi sattığım fiyatın.. Sorunun ne olduğu önemli değil dedi.. Ben Adana'ya girdikten 15 saat sonra arıza yaktı araba o2 sensörü bozulmuş.. 10 yıllık sensör, ne yapayım adamı mı arayım ? Şu an aracım satışta 1-2 eksiği var ilana yazmadım çünkü insanlar çok çabuk vazgeçiyor daha sorunu görmeden.. Hala biri aramadı, arasa söyleyeceğim
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iki tarafı da tanımam ama mekaniktir sonuçta şans meselesi geri al demek olmamış (eğer bilinen bir arızası saklanmamışsa arabanın).. bu durumda da mağdur olabilecek taraf siz değilsiniz bence.. sonuçta para da sizde satış da sizde..

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir çok araç alıp sattık El sıkışıp parayı aldıktan sonra anahtarı verdiysem tabiri caizse Babamı tanımam. Allah yapısı değil bu sonuçta. Köşeyi dönersin araç yanmaya başlar o artık seni ilgilendirmez alanın sorunu. Ki anladığım kadarıyla siz araçla ilgi olan biteni anlatmışsınız, karşı taraf ta baktırmış alan - veren razı bir durum var. Bence kesinlikle taviz vermeyin karşı tarafa bu konuda. Konu bu forumda olduğundan ve araçla ilgili egzost mevzusuda geçtiğinden aracın spor bi model olduğunu tahmin ediyorum bu durumda risk (Bana göre) normal kullanılan bir aile aracına göre daha fazladır. Sizin açınızdan en kötü kısımı Vekalet vermeniz olmuş. Ben olsam parayı yatırdım derim ödemeye de gücüm yok. Hukuki olarak bir hak iddia edemez. Hatta elinizde expertiz raporu vs var ise saklayın. Geçmiş olsun tekrar.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)