Herkese hyrlı teskereler sağ sağlim gidip gelirsiniz inş. arkadaşlar...Bugün.ü hiç unutmıcaksınız...
Printable View
Herkese hyrlı teskereler sağ sağlim gidip gelirsiniz inş. arkadaşlar...Bugün.ü hiç unutmıcaksınız...
Ankaradayim Konya'ya doğru gidiyorum 4.30 gibi teslim olurum herkese hayırlı teskereler
Low rider nihayet gidiyorum :)
sabri terörist deisn kardeşim ne teslim olması git birliğine katıl :D
allah yolunuzu acık etsin.
sabri hayırlı teskereler:)
Hayırlı teskereler arkadaşlar... O günü hiç unutmadım..
kısa dönem her türlü geçiyo,hayırlı teskereler gidenlere
bugün kuzeni götürdüm teslim ettik. kısa dönem beklerken yedek subay oldu üzünsekmi sevinsekmi kaldık öyle. Askere giden bütün herkese hayırlı teskereler. Allah yardımcınız olsun.
ßitireli 5 seneyi geçti hey gidi günler heyyy izmir eski foça balık bira yat turu ve deniz unutulmaz günlerdi :D giden herkese hayırlı teskereler..
rudvanım şimdi metal ranzalarda yatıyo :D
alışkın değildi o hazır değildi buna:D
sabah eziyet cekicek adam alısmıs 6 da yatıp 2de uyanmaya :D
en zor şey uyku olcak diyodu zaten:)telefonu olsada arayıp biz şimdi yatıyoruz öğlen 3 den önce uyandırma deseydik :D
ayıp la ilk günden strese sokma adamı :D
Walla yazsam mı ,yazmasam mı çok tereddüt ettim ama içimde kalacağına yazayım bari,
geçen sayfalarda söylediğim gibi Muti'yi otogardan alıp, tanıdık üsteğmenlerin yanına bırakacaktım sırf rahat bir askerlik geçirsin diye. Tüm üsteğmenleri de ayarladım yatacağı ranzasına kadar herşey belliydi.Neyse dün gece sabah 8'de otobüse bineceğini ve öğlen 1-2 gibi orada olacağını söyledi. Üsteğmen arkadaşım öğleden sonra izin aldı bende tüm işlerimi bıraktım Muti'yi beklemeye başladım.Ne arayan var ne soran. Arkadaşlar arıyor paslıyorum,nişanlım arıyor paslıyorum,patron arıyor onu da paslıyorum :) Peki ne için boşu boşuna 6 saat bekledim mal gibi, hiçbir işte yapamadım bu sayede.Sanki alacaklıyız :) İnsanlara sırf yararımız dokunsun diye günümü boşaltıyorum ama bu bana zarar olarak geri dönüyor. Aklıma acaba kötü birşey mi oldu diye geldi ama bugün sordum üsteğmene eksik yokmuş herkes teslim olmuş. Neyse Muti kardeşim beni 6saat mal gibi beklettiğin için teşekkür eder hayırlı teskereler dilerim...
Ayagına kadar sans gelmiş cok güzel bi tepik atmıs arkadas kendisi kaybeder iyi niyetin için ben tesekkür ederim forum ortamında böyle samimiyet görmek mutlu edici.