Rıdvan aradı cok kotuymus sakın gelme diyo bugun öğleden sonra içtima almıslar 5de dusa girebilmiş garibim :D
saka bi yana durumu iyi cok rahatmıs telefonları bile var herkese cok selam söylüyor
Printable View
Rıdvan aradı cok kotuymus sakın gelme diyo bugun öğleden sonra içtima almıslar 5de dusa girebilmiş garibim :D
saka bi yana durumu iyi cok rahatmıs telefonları bile var herkese cok selam söylüyor
Gorurum ben onun dotunu :) o iyiyim rahatim ayaklari yalan beyler nasil garip oluyor insan yaa
sen içinden gelip yardımcı olmak ıstemıssın boşver kendısı bılır artık ilginin için ben teşekkür ederim :icon_tup:
sen ne zaman gidiyorsun abi özlemedin mi askerligi :D
rıdvan pampa kesin cila nasıl yapılır dıye millet anlatmaya başlamıştır bu gece uyku yok onlara :D
çip torunlar gelio varmı benden mutlusu :D
öle diosun da batı da yapılan askerliğe vatani görev demiorum ben kendimden bliorum batıdaki bi çok arkadaşım da öyle,resmen amelelik yapıoruz... tuttuğumuz nöbet astsubay nöbeti,şöyleki, doğudaki adam düşman bekler ,biz?''astsubay gelip de bizi nöbettemiyiz die kontrol etcekmi?'' nöbetindeyiz..bi şey taşıncak olur hop ordan 5 kişi :) biyer temizlencek olur hop ordan 6 kişi. bi iş uzun sürcektir,oturt askeri beklesin işi ne. die düşünülüo. lanet olsun batı askerliğine :)
59.Topçu Er Eğitim Tugayı / Erzincan
Hayırlı teskereler insallah sagsalım gelırsın:)
ya siz nbr ya.akseki jandrma tbr selamlar
wuuu hacı ne ayaksın sen yaa :D
allah yardımcınız olsun arkadaşlar 337 olarak mayıs ta geldim bende 156 günün bu kadar uzun olacağını hiç düşünmemiştim, doğu da askerlik yaptıgınızın farkına varırsıınız belki ama batı da sadece sayıyosun, say allah say allah sabır versin...
beyler yıllar sonra askerlık ytaptıgım yerde dayım varmıs bu hafta ogrendım evcı ıznındeyım geldıgımden berı hergun 2 kez olmak uzere duşa gırıyorum oglen 12 den 4 e kadar sadece ıstıma alıyoruz fena halde rahatım tek sıkıntım sabah kalkmak ...herkese kolay gelsın.
Kolay gelsin kardeşim büyük kısmet olmuş dayının orada olması :)
Postallara detailing yap vakit geçer :D
rıdvan bizden iyisine be :D
acemelik kısa sürdü sanki :D