bu sezon gelen varmı
şuanda ölü ya okullar kapanınca açılır gibi denize ilk giren bizdik heralde
yolları berbat hele diger iskeleye giderken dip basık arabayla girmeyin bile
kale açık pazar gunu party vardı vip party ama 2 3 kişi vardı ahuaha![]()
bu sezon gelen varmı
şuanda ölü ya okullar kapanınca açılır gibi denize ilk giren bizdik heralde
yolları berbat hele diger iskeleye giderken dip basık arabayla girmeyin bile
kale açık pazar gunu party vardı vip party ama 2 3 kişi vardı ahuaha![]()
İlker G.
bı yalovalı olarak onerırım ama dıger yorumları da okuduysanız basık araclar zorluk ceker cınarcıkta en son yol genısletme calısması vardı. denızı cabuk derınlesır genelde taslıktır sadece kum plaj dıye adlandırılan bolge kumdurgece hayatı yalova gıbı bır yere gore gayet kalıtelıdır
Geçen sene 2 günlüğüne gitmiştim.. Zaten daha fazla da dayanamazdım..
Pansiyonları 3. sınıf.. Pansiyon değil oda kiralanıyor resmen. Yatıyorsunuz sadece, kalite diye birşey söz konusu değil. Cemos beache gitmeme rağmen denizini ve ortamını beğenmedim.. Kendini nimetten sanan kenar mahalle varoşları ( kız/erkek ) bolca.. Akşamüstü caddesi apaçi kaynıyordu. Gece (kale idi adı sanırım) iyi olduğu söylenen bir mekana gittik. Kalabalıktan özellikle luzumsuz kalabalıktan adım atılmıyordu.
Bir daha gitmem. Gidene de tavsiye etmem.
valla ben de 3 senedir gidemiyorum. eski havası kalmadı diyorlar ama yine de iyi eğlenceler dilerim![]()
Never give up,
Never back down!
gecen sene gittim hiç beğenmedim bidaha gitmem. kum plajı var oda ana baba gunu oranın yerlılerı parsellemiş zaten yer yerini.
DRİLL
Dr.Ecu
Deve boynu mevki diye geçen bölgede 1340m2 bir arsam var denize sıfır uygun fiyatlı satmayı düşünüyorum almak isteyen olursa pm atabilir.
imzan +10
İşsizliğin çok olduğu ülkemizde işçi bulamıyoruz.
İşsizlik yoktur şükürsüzlük vardır.
DRİLL
Dr.Ecu
pazar gunu gelinmez zaten o kesin adım atılmıyomus
ben erdem sitesi ve altınkum sitesindeyım yazı orda gecircek olan varsa tanısalım kaynasalım
club kale apaçi mekanı gibi geldi bana kio açılsın bakalım![]()
İlker G.
çınarcığa gidilene kadar erdek var mis . 2 gün kalmıştım çınarcıkta , armutlu tarafnda gidip girmiştik denize. madem araba yok zor olur . vapur olduğundan giden çok oluyor omuz omuza denize girmek gerekiyor![]()
Armutluya gidiyorum ben yazlıgımızda orda cınarcıga nazaran daha sakin ama denizi temiz en azından sıkılmıyorsunuz eglence için cınarcıga gidilebilir ama cok kaliteli yerler değil düşük bütce ile keyif alınıcak bi tatil olur amac deniz ise armutlu fıstıklı tavsiye ederim
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Nilton ! otelde kalmıştım ben 1 geceliğine , saat 3 filandı kapım çalındı , tahmin edersiniz niye![]()
işim düşmediği sürece gitmem heralde çınarcığa bir daha , denizi de öyle ahım şahım değil , sahil de yoktu . 1mt genişliğinde çakıla havlu seriyordu insanlar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)