|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Yok
|
arkadaşlar uzun süredir gitmiyoruz (5-6 sene) , bu sene giden veya orda yaşıyan arkadaşlar vardır illa aramızda bir kaç günlüğüne gitmeyi düşünüyoruz 3 arkadaş , pansiyon falan tavsiye almak istedim netden baktım abuk sabuk bişey belli olmuyor , denizi falan nasıldır giden arkadaşlardanda yorum alsam çok sevinirim
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: ....
|
ıhh
,gidilmez-zevk almazsın. pansiyon sayılı zaten. arabayla gidecekseniz ilerleyin birazdaha sahilden düzgün bi yerlere gidin. (çınarcıkta yazlık var o halde bile gitmiyorum-gece hayatı-deniz yok) |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: cliooo
|
valla 20 seneden fazladır her yaz ordayım hatta bugünde gidiyorum birazdan yola çıkıcam pansiyon arkadaşımın işlettiği pansiyon var gece hayatı sadece hafta sonu kale kio falan gezersin deniz olarakta kumlukta beach lere gider takılırsın.
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
araç yok malesef o sıkıntı var bide
gece hayatı önemli değil bizim içinde deniz güzel olsa iyiydi
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
Otomobil: emekçi mazda 323 ...
|
şu an ne yolu yol ne eylencesi eylence __________________________________ atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
5-6 sene önce gitmiştim bence kum plajı güzeldi birtek deniz olarak
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
aynen bizde baya önce gittik iyiydi , şimdi o kadar gidipde deniz berbat olursa ne keyif kalır ne bişey
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
işte deniz olayı sadece kumluk denilen yerde var.
merkezden yada sahil yolundan dolmuşlar gidiyor. 3-4 tane beach var-taşıma kumuyla yapıldı orasıda zaten orada denize girilir... |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
merkez harici pansiyon yoktur diye tahmin ediyorum.
3 yılda değişmediyse
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
geçen hafta ordaydım arkadaşlarla 3-4 senedir her yaz arkadaşlarla 1-2 haftalığına falan gideriz deniz çok kötüydü 1 kere girdik sonrada girmedik bile , ama kio ve kale bece öyle biyere göre iyi sayılıcak klubler..
|
|
|
|
|
|
#12 | ||
![]()
|
araç yokkende işkence olur herhalde
|
||
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
28 yıldır her yaz ordayım şuanda çınarcıktayım.eski limanın karşısında yakamoz diye bi yer var ordan denize girebilirsiniz ya da arkadaşlar yazmış zaten kum plajda denize girersiniz.araba çokta önemli değil bence zaten küçücük yer.benimde aracım var ama istanbulda bırakyorum gereksiz masraf.kio ve kale kıyaslamasına gelince adam akıllı kaliteli eylenim dersen kio derim ama yok kız tavlayim cıtır olsun dersen kaleyi tavsiye ederim.onun haricinde pansiyonlar çınarcık iskele meydanından kocadereye kadar yolda var ancak düzgün dersen 5 taneyi geçmez.gidilirmi sorusuna gelirse ne aradığına göre değişir.ben ne plaja gidiyorum ne discoya akşama kadar evimin onunda guneşlenip arada bi suya girip serinliyorum akşamda balkonda mangalımı yakıp 2 duble atıp mis gibi uyyorum
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Misafir
|
arkadasla gideceksen cınarcık ailecek gideceksen esenkoy
|
|
|
|
#15 |
![]() |
hayatımda ilkdefa gittim kesinlikle bidaha gitmem arabamı o berbat yollara bidaha sokmam
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
Otomobil: RX-8 R3 & FD2 HONDA CIVIC
|
Yalovada yazlıkçıyım Çınarcık Marmara'daki gidilebilecek en güzel yerlerden bir tanesi bana göre fakat son zamanlarda hiç gidemedim..
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: BMW 325 ci
|
bu sene çinarciga arabayla giden yandi resmen.ben yeni geldim.pisman oldum arabayla gittigime resmen.denizi diger senelere göre brz daha iyi ve temiz.yanliz sunu söyleyim egerki önceden yer ayirtmadiysaniz zor yer bulursunuz.
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: 1.2 kutu kola
|
Denizi güzel bir yer ve bolca pansiyon istiyorsan Kefken - cebeci - kerpe yi tavsiye ederim. İst. dan gelecekler için izmitten direkt bağlantı var ve yol gayet güzel. Pansiyonlar gecelik 80 TL civarında. Yer ayırtmanız lazım gitmeden önce. İyi tatiller.
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Taunus 1.6 GT ( Cosworth project), Taunus 2,0 GTS, Taunus 1.6 GL (Toplanmayı bekleyen)
|
Amcam var orda inşaat işleriyle uğraşıyo arıyorum amca geliyorum diye, görmeye geliyosan gel tatile geliyosan paranı ben karşılayayım nereye istiyosan git berbat etme günlerini diyo
Hani orda yaşayan biri bile bunu söylüyosa gerisini siz düşünün..
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |