dirk Nickli Üyeden Alıntı şuan nargile yakıyoruz aydınlıkevler gar sokak 42 numara hemen gelin piston garaj cevap geç geldi... kusura bakmayın konuyu unutmuşum daha dün sizin dükkanın önünden geçtim neyse yeri öğrendik artık bi ara uğrarız mutlaka
hakan308 Nickli Üyeden Alıntı daha dün sizin dükkanın önünden geçtim neyse yeri öğrendik artık bi ara uğrarız mutlaka beklerim =)
Aquila non captat muscas! b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
TolgaEsentepe Nickli Üyeden Alıntı ankarada bukadar cok nargıle sever varsa bı aksam ıftardan sonra nargıle patlatalım topluca senin kafa basıyor çiko birde iftar organizasyonu patlat
sır kafe...
utku selamoğlu
utkuselamoglu Nickli Üyeden Alıntı sır kafe... adam işi biliyor beyler
Utku abi mertcan abi dükkanda için bizim beğenmezseniz sır a götürecem =) ayrıca hala gelmedin... Bekliyorum abi
dirk Nickli Üyeden Alıntı şuan nargile yakıyoruz aydınlıkevler gar sokak 42 numara hemen gelin piston garaj cevap geç geldi... kusura bakmayın konuyu unutmuşum valla benim evde 6.durakta bi gelemedim dükkana hayırlı olsuna =) nargilede varmış kesin gelirim artık =)
feel is everything
CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı senin kafa basıyor çiko birde iftar organizasyonu patlat organizasyon bizim işimiz
.
dirk Nickli Üyeden Alıntı Utku abi mertcan abi dükkanda için bizim beğenmezseniz sır a götürecem =) ayrıca hala gelmedin... Bekliyorum abi sen ıcıne baska seyer koyarsın sımdı gelecem ınsallah kısmet
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları