başınız sağolsun, Allah ailesine sabır versin.
Allah rahmet eylesin, başınız sağolsun.. Yaşasaydı büyük vicdan azabı yaşayacaktı bir de kız arkadaşı için.. Her şartta arabamda biri varsa yavaş sürmemin, kız arkadaşım kemerini takmadan hareket etmemin en büyük nedenlerinden biri bu.. Keşke şu videoyu ikisi de yaşadığı için koysalardı, her haykırışında içimden bir şeyler koptu![]()
şikayet edilicek bi yer yok mudur? kaldırsınlar şu videoyu yazıktır tanındıklarına
kalbime içime sancılar geldi içim daraldı
cok kötü oldumallah korusun... başınız saolsun... nur içinde yatsın cok üzüldüm kelimeler dönmüyor söylicek bişey bulamadım
![]()
JoYTeaM
allah rahmet eylesin, ikisininde ailesine sabır versin
bu sıcaklar iyi gelmedi
YAMAHA R1-2018 POLO TDI/DSG-ALFA ROMEO MİTO 1.4 TB TCT-YARALIGÖZ GEÇİDİ-
Gün geçmiyorki bir kaza haberi gelmesin şile yolundan,
Bu gün şile yolunu kullandım, yolun kenarında takla atmış bir araba gördüm, ne berbat ne tehlikeli bir yoldur orası; koca koca kamyonlar birbirleriyle yarışıyorlar, iki kamyon arasında neredeyse sıkışıp ezilecektim, Bu konuda önlem alınmazsa daha çok kaza olacak o yolda,
Tekrar başın sağolsun,
ALLAH rahmet eylesin , başınız saolsun , şile yolu gerçekten tehlikeli her yaz gidip gelirdim yolda fren izleri hiç bitmez
Allah rahmet eylesin başınız sağ olsun,o görüntüleri o şekilde yayınlayanlarıda Allah bildiği gibi yapsın...
Bi yere kadar izleyebildim dayanamadım....allah yakınlarına sabır versin.
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
ben ızledıgımde ılk kurtulucak dıye sevındımama vefat etmıs keske kurtulsaydı vıdeoda konusması ve sonradan vefat etmesı cok kötu
![]()
www.honda-tech.com