başınız sağolsun...
Çok kötü oldum. Allah rahmet eylesin, başınız sağolsun...
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
allah kimseye yaşatmasın bu durumu başınız sağolsun emniyet kemeri alışkanlık ettim hep takıyorum artık sizde takın lütfen canınız rahatınızdan önemli...![]()
Söylenecek hiç bir söz yok hayatta sadece ölüme çağre yok alllah bizleride cemi cümlemizide kazadan beladan esirgesin. böyle genç ölümleride çok koyuyor be kardeşim mekanın cennet olsun..
allah kimsenin başına vermesin ya çok kötü bir durum ya vallaha içim burkuldu ya ama o görüntülerin yayınlanması ne derece doğrudur orası meçhul tabi.allah sabırlık versin mekanı cennet olsun .
61 DF 161 TOLEDO
61 EL 206 206 GTl ( SOLD )
61 VL 090 LEON T.SPORT (SOLD)
61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
61 VL 700 106 GTİ (SOLD)
valla benimde içim cız etti Allah geride kalanlarına sabır kerdeşimizin ve kız arkadaşının mekanlarını cennet eylesin başınız sağolsun ....
bn arkadaşları tanımıyorumda benim arkadasımın misafiri olmaya geliyolardı şileye. bi ara geç kaldılar dedim o arada haberi geldi zaten. allah rahmet eylesin durumu ağır olanlarada acil şifalar nasip etsin..
arkadaslar tazıyelerınız ıcın tesekkur ederım aksam 7 gıbı cenazeyı samsuna goturelecek tekrardan tazıyelerınız ıcın tesekkurler
başınız sağolsun allsah sabır versin
PAYLAŞMANIN ASALETİNİ HİÇ BİR ZAMAN BENCİLLİĞİN ÇİRKİNLİĞİNE TERCİH ETME!! KENDİNE ÖYLE BİR ARKADAŞ SEÇ Kİ SEN ONUN İÇİN ÖLMEYİ DÜŞÜNÜRKEN O SENİN İÇİN ÇOKTAN ÖLMÜŞ OLSUN..
başiniz sagolsun. Allah rahmet eylesin
Fikirler ÖLMEZ
M.Kemal ATATÜRK
Savaşa karşıyım ama haksızlığa karşı savaşmak karakterimdir.
Şamil BASAYEV
Geçen gün izlemiştim ve gerçekten içim yandı haykırdıkça allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.O videoyu 3 kuruşluk haber yapıcam diye koyanlarıda allaha havale ediyorum....
Başınız sağolsun Allah kalanlara sabır versin.
Bye Bye Gti This is Vti
Bahçeye köpek aldık, eve hırsız girmesin diye köpeği çaldılar =)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)