yasinim çok geçmiş olsun Allah daha beterlerinden korusun
bu arada nerdeyse beni yakaladın bu bahtsızlık konusunda![]()
yasinim çok geçmiş olsun Allah daha beterlerinden korusun
bu arada nerdeyse beni yakaladın bu bahtsızlık konusunda![]()
puntoya yazılım atma girişiminde bulunurken sana demiştim be kanka.
içime doğmuş gibi gönder gitsin o zaman güzel tekliflerde vardı.
savaş abiyle konuştum 6000 tl bloktu sanırım kılı tüyü 10.000 leri bulucak gibi
sağlık olsun kardeşim herşeyden önce. honda cem deki tamer abimiz yardımcı olucaktır bu konudada.
en kısa sürede eskisinden daha iyi olucaktır inş.
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Eski setup için üzüldüm.. Yeni setup için sewindim... Böyle şeyler hepimizin başına geliyor.. Bende turbo bekliyorum =(( seni en iyi anlayanlardan biriyim.. Ama arabanı ilk calıştıracağındaki heyecan herşeye deyeceğinden canını sıkma... geçmiş olsun Ygz Tayyar'a Daha güçlü görmek dileğiyle...
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
‪YGZ TYPER (Deneme Çekimi)‬‏ - YouTube
hersey şu video dan sonra olduaynen o rakamları bulucak.
arabayı satma peşinde değilim be yiğit hala değilim. sıkılırım borclanırım ama malımdan olmam. çünkü seviyorum keyif alıyorum. şu şekilde gene satıyorum diyim gene bir çok insan talip olacaktır hiç ama hiç şüphem yok.
yaptırayım kafam eserse gene satmayı birşekilde düşünürüm.gözüm iki üç kuruş fazlasına satmak filan da değil para peşinde ollmadım yani hiç...
aslanlar gibi 0 motorumuda koyarım binerim satılırsa o zaman gene satılır.
yani bu arac bu temzilikte bakıldığı sürece her daim satılıck bi arac hiçç şüphem yok...
akhisar'da draglarda bizimde turbo su koyverdi =) bende beklemedeyim.. anlarım tabi![]()
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Gecmis olsun Yasin uzulcek bisey yok bu tip araclarda cok normal, en basta motor icini istedigin enazindan bildigin bir setupla toplasaydin keske, yinede hic bir garantisi yok tabi bu tip islerin,
TeamPASAOGLU
gecmis olsun, bu iste boyle seyler normal arkadaslar hic abartacak birsey yok, soyle dusunun trafikte gezen bir suru araba tamamen standartken bir suru ariza cikartiyor surekli sagdan soldan goruyorum duyuyorum soranlar oluyor su oldu bu oldu diye, e o zaman modifiye edilmis standartlarindan oldukca guclu ve stres altindaki araclarin bazi sikintilar yasamasi kadar dogal bir durum yok.
bence hic kafana takma, koru korune, buyuk mekanik hatalar yuzunden sorun yasanmadikca normal mekanigin icinde olan seylerdir bunlar.
Guc;
Bilgi ve Tecrubedir.
ilk 2 gün sinirlerin allak bullak oluyor da sonradan hayatın acımasızlığına gülüyorsun işte . sadece araba için değil motor için mekanik için değil. hayat bu sonradan makara yapıp gülüyorsun. ağlasanda sızlasanda geri gelmiycek. maddi manevi çöküntüler yasamaya gerek yok. başa gelen çekiliyo nasıl olsa
üzücü olay cok gecmiş olsun,ALLAH beterinden saklasın
-SESA-
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)