Merhaba ,
Ben izmir ekonomi üniversitesi mezunuyum ilk tercihin izmir ekonomi üniversitesi ve sonraki tercihinde yaşar üniversitesi olsun... Benden sana bir dost önerisi.
Diğer paralı üni.ler gelişmekte olan birer kolej gibi,tabiki zamanla gelişecekler ama o zamanın içinde bence sen olma.Ben izmir ekonomi'deyken o zamanın içindeydim ilk başladıgımda okulda 1200 kişi vardı

Şimdi 7000-8000 kişi var
İzmir ekonomi:Balçovada bulunuyor, karşısında teleferik var ,izmir ticaret odası tarafından kurulan bir vakıf üni. avm'lere çok yakın araçla 2 dk. da avm'lerdesin. Şehir merkezine sahilden trafik yoğunsa 20 yoğun değilse 10-15 dk... eğitim çok kaliteli ve zor , olanakları guzel,aktiviteleri idare eder.İyi bir bölümden mezun olursan boş kalmazsın...
Yaşar üni:2 kampüs'ü vardır.Yeni yapılan kampüs çok güzel şehir merkezine çok yakın,eğitimi gün geçtikçe daha kaliteli oluyor.derslerde,ekonomi uni. gibi zorlamazlar,yaz okullarında çoğunlukla geçersin ama kolaymı dersen değil,çünkü bütün dersler her iki üni.de de ingilizce...
Ben sana paralı olan bu iki üni.yi şiddetle öneririm.
Eğer ege üni veya d.e.ü üni kazanma imkanın varsa hiç düşünmeden ege'ye gitmeni tavsiye ederim...
Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Saygılarımla...