User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
64 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: izmir gediz üniversitesi

Naman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    izmir'liye Gediz uzak gelir aslında değildir. Bir Sabancı İstanbul'a daha uzaktır. Ve bence Gediz çok güzel bir üniversitedir. Maksat ortam ise Ekonomi veya Yaşar'dır ama paraya da yazıktır. Yaşar'ın eğitimi bence daha iyidir. Birşeyler öğretebiliyorlar.
    Ama devlet kampüsü ortamında abuk subuk muhabbetlerden uzak eğitim ve meslek isteniyorsa bence Gediz iyi bir tercihtir.

Mekatronik yerine elektrik elektronik bölümleri düşünülüyorsa İzmir Üni.'de olabilir. Bölümleri kuran hocam eski hocamdır çok dolu bir insandır.

can3541 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cagri-35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet ardından dikey ile uluslararası ticaret ve finansmana geçtim.
    Kardesim bende ancak bu sene mezun oldumCan ben

cagri-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    OPel can mı yoksa dıs tıcaret can mı düzelteyım honda can mı

OnurD. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim için %50 burslu Gediz Mimarlık(ing) yazdık. bir aksilik çıkmaz ise orda seneye.
    Fusion35 ------> OnurD.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlısı olsun inşallah.

ozKn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlısı olsun bakalım bizde tam burslu mekatronik yazdık.Bide ingilizce hazırlığı olsaydı iyi olurdu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlısı olsun inşallah.
    teşekkür ederim
    Alıntı ozKn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlısı olsun bakalım bizde tam burslu mekatronik yazdık.Bide ingilizce hazırlığı olsaydı iyi olurdu
    Sağol sizede kolay gelsin.
    Fusion35 ------> OnurD.

S.Mert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir yaşar öğrencisi olarak okulu öneririm, eğitim yönündende ortam yönündende imkanlar yönündende güzel bir okul, ne ararsan var. şöyle bir örnek vereyim; kampüs içerisinde ders çalışıcam dersen 3 katlı kütüphane de var, ama işine gelmeyenlere ps3 langırt fitness (ücretsiz) vs. gibi imkanlarda var. maddi açıdan imkanı olana sir winstonda 7 liraya makarnada var, hemen yanındaki yemekhanede içinde makarnada olan 4 çeşit yemeği 5 liraya alabileceğin bölümde var

bide okulun merkezde olmasının ne gibi bir zararı var anlamadım ben, dağda bayırda daha iyi mi okunuyor ben küçükparkta oturuyorum, sabahları derse 15-20dk kala uyanıp evden çıkıyorum, haftasonu bişeyler yapmak istediğimde herşey yürüme mesafesinde, gecenin 3ünde 5inde dışarda yiyebilecek bişeyler bulabiliyorum vs. öğrenci için bunlar önemli şeylerdir bence..
    twitter: sedatmert10
    instagram: sedatmert10
    web: bursapower.com

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    orası izmir ekonomi olması lazım urla'da
    urlada izmir yüksek teknoloji enstitüsü var. ekonomide iki dağ arasında değil dağın aşağısında ama denize çıkmak yürüyerek 5 dk.
    önü açık denmiş iktidara yakın olduğundan olsa gerek.
    burslu okunmyacaksa önce yaşar sonra ekonomi derim devlette ise ege tartışılmaz gerek ortamı gerek eğitim kalitesi bakımından

ozKn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gediz mekatronik mi Ege Uçak Teknolojisi Bilgisayar Programcılığımı

by beko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu sene gediz ve yaşar üniversitesine gezmeye gittik okulca.Yaşar gerçekten inanılmaz bir okul Gediz ise daha hala inşaattaydı.Yaşarı öneririm heryere yakın.

Tekos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhaba ,
    Ben izmir ekonomi üniversitesi mezunuyum ilk tercihin izmir ekonomi üniversitesi ve sonraki tercihinde yaşar üniversitesi olsun... Benden sana bir dost önerisi.

Diğer paralı üni.ler gelişmekte olan birer kolej gibi,tabiki zamanla gelişecekler ama o zamanın içinde bence sen olma.Ben izmir ekonomi'deyken o zamanın içindeydim ilk başladıgımda okulda 1200 kişi vardı Şimdi 7000-8000 kişi var

İzmir ekonomi:Balçovada bulunuyor, karşısında teleferik var ,izmir ticaret odası tarafından kurulan bir vakıf üni. avm'lere çok yakın araçla 2 dk. da avm'lerdesin. Şehir merkezine sahilden trafik yoğunsa 20 yoğun değilse 10-15 dk... eğitim çok kaliteli ve zor , olanakları guzel,aktiviteleri idare eder.İyi bir bölümden mezun olursan boş kalmazsın...

Yaşar üni:2 kampüs'ü vardır.Yeni yapılan kampüs çok güzel şehir merkezine çok yakın,eğitimi gün geçtikçe daha kaliteli oluyor.derslerde,ekonomi uni. gibi zorlamazlar,yaz okullarında çoğunlukla geçersin ama kolaymı dersen değil,çünkü bütün dersler her iki üni.de de ingilizce...
    Ben sana paralı olan bu iki üni.yi şiddetle öneririm.

Eğer ege üni veya d.e.ü üni kazanma imkanın varsa hiç düşünmeden ege'ye gitmeni tavsiye ederim...
    Umarım yardımcı olabilmişimdir.
    Saygılarımla...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada ben su anda Ege Üniversitesi öğrencisiyim yatay geçiş yaptım arkadaşlarada katılıyorum. Eğer Egede okuma şansın varsa kesinlikle Egeye gelmelisin. Ege bambaşka bi dünya Türkiye'nin en büyük kampüsüne sahip( Bütün arazisi kendisine aittir, bildiğim kadarıyla bu sekılde büyük kampüsü olan hatta daha buyuktur belkı Odtünün %48 imi ne devlete aitti) Adeta bir ilçe gibi, onun dışında eğitimi çok iyi ve kesinlikle diplomanı aldıgındada orada Ege yazması çok çok başka.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tekos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba ,
    Ben izmir ekonomi üniversitesi mezunuyum ilk tercihin izmir ekonomi üniversitesi ve sonraki tercihinde yaşar üniversitesi olsun... Benden sana bir dost önerisi.

Diğer paralı üni.ler gelişmekte olan birer kolej gibi,tabiki zamanla gelişecekler ama o zamanın içinde bence sen olma.Ben izmir ekonomi'deyken o zamanın içindeydim ilk başladıgımda okulda 1200 kişi vardı Şimdi 7000-8000 kişi var

İzmir ekonomi:Balçovada bulunuyor, karşısında teleferik var ,izmir ticaret odası tarafından kurulan bir vakıf üni. avm'lere çok yakın araçla 2 dk. da avm'lerdesin. Şehir merkezine sahilden trafik yoğunsa 20 yoğun değilse 10-15 dk... eğitim çok kaliteli ve zor , olanakları guzel,aktiviteleri idare eder.İyi bir bölümden mezun olursan boş kalmazsın...

Yaşar üni:2 kampüs'ü vardır.Yeni yapılan kampüs çok güzel şehir merkezine çok yakın,eğitimi gün geçtikçe daha kaliteli oluyor.derslerde,ekonomi uni. gibi zorlamazlar,yaz okullarında çoğunlukla geçersin ama kolaymı dersen değil,çünkü bütün dersler her iki üni.de de ingilizce...
    Ben sana paralı olan bu iki üni.yi şiddetle öneririm.

Eğer ege üni veya d.e.ü üni kazanma imkanın varsa hiç düşünmeden ege'ye gitmeni tavsiye ederim...
    Umarım yardımcı olabilmişimdir.
    Saygılarımla...
    Vay efendim kimleri goruyorum
    Fusion35 ------> OnurD.

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Ben Yaşar'da okuyorum son sınıfa geçtim Kampüs yönünden olsun, ulaşım yönünden öğrenci kalitesi yönünden olsun eğitim yönünden olsun kesinlikle tavsiye ederim.

Kendi bölümüm adına konuşayım bütün hocalarım 9 Eylül den gelme.. Hepside İzmirde tanınan kişiler.

Esas Kampüsümüz Bornova Ağaçlıklı yolda ve eğitim açısından birçok üniversiteden fazla olanakları var kullanmasını bilene özellikle İletişim Fakültesinin olanakları çok çok yüksek.

İncelemek isteyenler için;

Yaşar Üniversitesi

Buda benim çektiğim panaromik gece fotografı;

25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
    23" Fiat 500e LaPrima
    23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
    Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    OPel can mı yoksa dıs tıcaret can mı düzelteyım honda can mı
    Dış ticaret işte kardeşimSenin corsa kırmızı değil miydi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hahahah kardesım benım
    Ya benım gecen sene yasardayken erasmus muhabbetı vardı bılmıyorum bılırmısın fransaya gıdıyordum sattım o ara, sonra ege unıversıtesıne gecınce arabada gıttı kaldık öle ortada Ama daha iyi oldu hem model yenıledım hem daha donanımlısını almak nasıp oldu herseyde bı kısmet bı nasıp varmıs sende bıtırdın ha sonunda, neredesın ızmırdemısın hala.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gediz Universitesi suanda kisa surede ciddi yol kat etmis bulunmakta yakinda diger cigli merkezindeki kampusun insaatida baslatilicak orada tip fakultesi ve hastanede acilicak . Turkiyede iyi siralara gelicegine inaniyorum . Ben Istanbul Yeditepe mezunuyum , orasiyla gedizin merkeze uzakligi arasinda pek bir fark goremiyorum .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hahahah kardesım benım
    Ya benım gecen sene yasardayken erasmus muhabbetı vardı bılmıyorum bılırmısın fransaya gıdıyordum sattım o ara, sonra ege unıversıtesıne gecınce arabada gıttı kaldık öle ortada Ama daha iyi oldu hem model yenıledım hem daha donanımlısını almak nasıp oldu herseyde bı kısmet bı nasıp varmıs sende bıtırdın ha sonunda, neredesın ızmırdemısın hala.
    Hayırlısı olsun kardeşimBitti ya sonundaİzmirdeyim burda bişeyler yapmaya çalışıyorum kalmak için bakalım hayırlısı..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)