User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
51 sonuçtan 39 ile 51 arası

Konu: Yıllık Kart Aidatı

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Kart aidatsız kartta mevcut vermek istemeyen onları alsın.

Miles&Smiles ocakta öpecek Amexle 250tl
    25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
    23" Fiat 500e LaPrima
    23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
    Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı drivertech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şerefsiz abi bunlar alışveriş faizi o faizi bu faizi geçiriyolar zaten , mümkün olduğunca kullanmıyorum kartı bende kırıp attım . Bi sene kullanma sözüne karşın banada senelik iade ettiler , çakallar aylık bişiler geçiriyo zaten fazlasıyla yine kârdalar..
    Bilgin olmadan aylık hiç birşey yapamaz.

Sen yaptığın alışveriş sonrası gelen mesaj ile taksitlendirir isen orada % 2.02 gibi bir faiz uygular.

Ama kartın kesim tarihi 30.12.2015 ise 31.12.2015 te yaptığın bir alışverişi (sonradan taksitlendirmemek kaydıyla)

bir sonraki ödeme tarihin olan 10.02.2016 ta ödersin. Yani adamın parasını 40 gün kullanmış olursun.

Şu da var eskiden gelirden bağımsız şekilde herkese yüksek limitli kartlar verildi, misal adam asgari ücretin az üstünü alıyor.

Cebinde var 30K limitli kart. Yakın zamanda çıkan yasa ile kart üst limiti belgelenebilir gelirin maksimum 3 katı olarak sınırlandırıldı.

Yani cebinde 30K limitli 3 kartı olan adam "yaw iptal edeyim nasıl olsa verirler" demesin. Kart akıllı kullanıldığında iyidir arkadaşlar.

Acil bir şey olur çeker işini görürsün. He ama bizim millet sanki ödemeyecekmiş gibi kullandıkça patlayanlar bitmez.

hak_on - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olabildiğince az bankayla çalışıp olanlarda otomatik ödeme talimatı verin o zaman kart aidatı almıyor.en mantıklı çözüm bu..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kart aidatı iadesi için dilekçe ile hakem heyetine gittim, itiraz etme hakkınız var isterseniz talepte bulunabilirsiniz ama kart aidatları artık yasal denildi, sizin talebinize karşılık çalıştığınız banka emsal göstererek sizi mahkemeye verirse avukat masraflarını vs. 2-3000 lira parayı sizden alırlar dedi, biraz araştırdım, otomatik ödeme talimatı gibi bişeyler bağlayınca ücretsiz olabiliyormuş, taksitlendirilmiş borcum bitsin kartı iptal edeceğim en iyisi hiç bulaşmamak.
    40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)

brs852 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    artık aidatların iadelerini biraz daha zor geri ödüyorlar otomatik ödeme falan bağlayınca yada birikecek puanların karşılığında iadesini yapıyorlar.

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benden hep alıyorlar, arayıp sövüyorum direk iade ediyorlar. Harcamanız yüksek ise zorluk çıkartmıyorlar.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Forum ahalisi bana kızacak ama kart aidatını haksız bulmuyorum.

Adam sana hizmet veriyor, düzgün kullandığında (hesap kesimi denk getirerek) hiç faizsiz 1 ay erteleme imkanı sunuyor.

Başın sıkışsa milletten isteyeceğine çekersin karttan nazın parana geçer. 3 tane kart kullanıyorum, 150 TL gibi bir ücret ödüyorum.

Bu tutarı zaten indirim / bonus puan falan derken geri alıyorum. Ne yapsın adamlar taş mı yesin

Krediyle ilgili durumda ise şöyle bir şey yaşadım ilgilenen arkadaşlara bilgi olsun,

2014 yılında YKB den çektiğim kredi masrafı için (1700 TL) T.H.Heyetine başvurdum. Neredeyse 1 yıl sonra karar lehime olacak şekilde çıktı.

Bankayı aradım uzun sürüyor dedi, Şikayetvar'a tatlı sert bir mesaj yazdım, 1 hafta sonra iademi aldım.

Ayrıca T.H.Heyetine yapacağınız şikayetleri e-devlet üzerinden görebiliyorsunuz artık.
    Hocam o zaman iş yerinde kullandığımız poslardan da kesinti yapmasınlar 0 masrafla nakiti göndersinler

mimarsertac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İş bankasının aidatsız kartını kullanıyorum, çok güzel hiç bir şeye para ödemedim.

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bonus kartım için 92 TL aidat gelmiş giyidrmişler
    Aradım kart ücreti kesmişsiniz iade edermisiniz dedim.Talebinizi alalım 2 güne döneriz dediler.2 gün sonra sesli mesaj talebinizi olumlu karşılayamıyoruz diye.Tekrar aradım yine aynı işlemi yapalım dediler yine aynı sesli mesaj geldi
    3, kere aradım koşulsuz şartsız kartı iade edin dedim.Vay efendim olurmu öyle şey şöyle yapalım böyle yapalım ulan dedim hiç kullanmadığım bir kart olsa tamam ama ordaki harcamaları görüyorsun kartın limitini görüyorsun neyin 92 TL si bu.
    Hemen iade ediyorum dedi ve etti

Maalesef yersen yapıyorlar yemeyin arkadaşlar
    Şu kredi ve kk para iadesi içinde bir totomu kaldırıp işlem yaptırsam herhalde bi 8-10 bin TL geri alırım eğer belli bir üst limit yoksa
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aidatsız bir kart seçeneği sunmak koşuluyla diğer kartlarından aidat almak yasal şu an. Benim başıma gelen ayrı bir olay oldu Garanti'de, maaş müşterisiyken işten çıktım Amerika'ya gelmeden Amex çıkartayım diye Garanti'ye gittim. Yıllık aidat sordum 80-90 lira gibi bir rakam dediler tamam dedim çıkarttık, 3-4 ay sonra kartla ilk işlemi yaptım ekstre geldi çaat 411 lira aidat daha ilk günden Aylardır arıyorum sövüyorum twitterdan şikayetvar'dan vesaire ama hep olumsuz yanıt, bildiğimiz hikayeler.. Benim derdim çalışanınızın yaptığı sahtekarlık diyorum, 80-90 kesin dediğiniz gibi ödeyeceğim diyorum, yok. En son saldım kartı evi mevi arıyorlarmış şerefsizler. Şimdi TR'ye gelince borcu kapatıp mahkemeye vereceğim, bana 411 TL'yi beyan ettiklerini ispatlasınlar, 80-90 rakamı sözlü beyandı bende de kanıt yok onlarda da, sözleşmelerde de herhangi bir rakam geçmiyor. Bu belirsizlik durumunda ben haklı çıkarım diye tahmin ediyorum bakalım.

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam o zaman iş yerinde kullandığımız poslardan da kesinti yapmasınlar 0 masrafla nakiti göndersinler
    Ben tüketici gözüyle yazdım. Olsa süper olur biz de pos kullanıyoruz komisyonlar can sıkıcı.

Ticari olarak baktığında durum farklı bir hal alıyor.

osmanaydo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Garanti Bonus kartımın aidatı için, her sene sonu bankayı arıyorum. 50TL bonus yüklüyolar. Olay tatlıya bağlanıyo.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmişte bi keresinde, millet gazı verdi verdi bana "git abi banka şubesine aidat borcu gönderdiniz kartı iptal ettirmek istiyorum de, atar yap hemen iptal ediyolla yada bonus yatırıyolla dediler" aldım gazı bangaya gittim müşteri temsilcisine aidat parası istiyonus gartı iptal edecem dedim, adam baa baktı elimden gartı aldı direk delgeçle deldi çekmeceye attı aq. malamat gibi galdım orda. erkekliğe bokta sürmedik, geri çıktım bankadan. başka kartımda yoktu, banga banga gezdik sona kart çıkartacam diye. telefonla arayıp kart istiyonmu diye zorla soran bankaların, kendi isteğinle şubeye gidip kart isteyince g.tü kalkıyor, bide böle bişi var..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)