User Tag List

Sayfa 7/11 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
192 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: sahibinden deki clio RSler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ama hatırlarsan km'si 30binlerde olan 2005 model gri RS satılıktı.. bence bu o RS...

3rk4n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    izo seninki egzantrikli falan deilmiydi yaw
    1.6tdi.
    Ecutech.

by serçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı izo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadasına actırmıs olabilir abi ilanı cok benzio sol kapısı boyalıydı dogrudur
    BYP rs'in ilanı bizim aracımız da tek parça bile boya yoktur zaten aracı emekli yaşlı birinden aldık aem yapıştırmalarını da kendimiz yapıştırdık ..Saygılar

DENON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı akif252 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    11 liralık geçen seneki 1.4 civicler 14 16 arası ilerliyor bi anlam verebilmiş değilim şuan açın bakın vti lardan daha pahalı 1.4 is ler bu durum benzinden mi kaynaklanıyor acaba herkeze saygılar..
    yok bu durum 1.4 lere bbs rs jant takıp , jdm far ve arkayada bıraz kamber verıp apaçilerin altındaki araçları dünyanın en temiz en güzel aracı sanmalarından kaynaklanıyor , neredeyse 1.4 is ler 1.6 ies ler vtı fıyatına vtec2 ler type-r fıyatına satılcak, dün bir ılan gördüm inanamadım beyaz 2005 ls vtec2 38000 tl

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı izo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadasına actırmıs olabilir abi ilanı cok benzio sol kapısı boyalıydı dogrudur
    Hatta alan arkadaş bu şekilde çift silencerlı egzoz da takmıştı.Bende o nedenle ankaradan gidenmi diye sormuştum..Ama arkadaşların dediğine göre değil galiba
    Önden ok gibi arkadan b.k gibi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ArMy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hatta alan arkadaş bu şekilde çift silencerlı egzoz da takmıştı.Bende o nedenle ankaradan gidenmi diye sormuştum..Ama arkadaşların dediğine göre değil galiba
    hangi rs ten bahsettiğinizi bilmiyorum ama eğer js rs ise o istanbul da ama bizim BYP rs değil EE plaka oldu JS rs istanbuda yanlış hatırlamıyorsam ve şuanda VEL plaka olarak ta veli diye bir arkadaşta. BYP rs ankaradan gelen JS rs değildir ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu BYP rs, 1-2 sene önce sahibinden'de cadde kenarında park halinde iken fotoları olan RS miydi?

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sercan zaten geçen sayfalarda aynısı yazıldı 3 sayfa sonra yine sorulur yine aynısını kopyalarsın
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu BYP rs, 1-2 sene önce sahibinden'de cadde kenarında park halinde iken fotoları olan RS miydi?
    evet sahibi tarafından galeriye konsinye olarak bırakılmış bir araçtı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı by serçe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet sahibi tarafından galeriye konsinye olarak bırakılmış bir araçtı
    güzel arabaydı... kardeşim geçen sene neden satmadınız bunu? ben alırdım işte

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sercan zaten geçen sayfalarda aynısı yazıldı 3 sayfa sonra yine sorulur yine aynısını kopyalarsın
    sorulsun kardeşim incilerimiz dökülmez bilgi vermekten

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı by serçe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sorulsun kardeşim incilerimiz dökülmez bilgi vermekten
    herkes sen gibi olsa sıkıntı olmaz sercanım
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güzel arabaydı... kardeşim geçen sene neden satmadınız bunu? ben alırdım işte
    ya açıkçası yinede satma niyetimiz yok aslında ama işte aile arabası almak şart olduğundan dolayı satıyoruz çok memnunuz ve gerçekten çok güzel sorunsuz bi araba ona keza da her gün çoçuk gibi ilgilenilen bir araç biraz zor oluyor satması ama işte mecburiyet olunca yapılacak birşey kalmıyor bizde işte rs geçmişi ve değerini bilecek sizin gibi insanlarda görmek isteriz aracımızı kısmet nasip inşallah daha iyilerini nasip eder allah cümlemize

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkes sen gibi olsa sıkıntı olmaz sercanım
    eyvallah kardeşim benim

akif252
    Misafir
    Alıntı ozanbulbul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    daha önceden bende yazmıştım lpgli olduğunu ki alicanda yazmış.açıkçası rs alacak olsam ilk eleyeceğim araçlardan biri bu lpgden dolayı
    anladımda lpg ye karşı değilim gerçi rs çok yakmıyor ama gezmekde güzel gelir lpg ile benzin eminim yılbaşına kadar 5 tl ye gelir artık lpg ye karşı olmak mümkün olmicak gibi geliyo aracın kazası varsa bişi diyemem

herkezin görüşü farklıdır 10 11 yaşındaki aracın sahibine boya varmı diye sormam zaten şaseler panel tavan değişik değilse önemli değil fiyatı uygun olduktan sonra

14 e bu şekilde bi araç alıp aldıgın paralara satmak varken komple boyasız orjinal az bulunucak temizlikte bi aracı alıp 20 21 verip elimce kalıcana normal bi araç alıp 14 liraya kafama göre toplayıp yapsam istediğim şekil bana daha mantıklı geliyor neyse nasip kısmet meselesi 15 liralık bi araç bakıcam bulursam alırım bulamazsam beklerim. acelesi yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı akif252 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anladımda lpg ye karşı değilim gerçi rs çok yakmıyor ama gezmekde güzel gelir lpg ile benzin eminim yılbaşına kadar 5 tl ye gelir artık lpg ye karşı olmak mümkün olmicak gibi geliyo aracın kazası varsa bişi diyemem

herkezin görüşü farklıdır 10 11 yaşındaki aracın sahibine boya varmı diye sormam zaten şaseler panel tavan değişik değilse önemli değil fiyatı uygun olduktan sonra

14 e bu şekilde bi araç alıp aldıgın paralara satmak varken komple boyasız orjinal az bulunucak temizlikte bi aracı alıp 20 21 verip elimce kalıcana normal bi araç alıp 14 liraya kafama göre toplayıp yapsam istediğim şekil bana daha mantıklı geliyor neyse nasip kısmet meselesi 15 liralık bi araç bakıcam bulursam alırım bulamazsam beklerim. acelesi yok
    karar senin tabii ki.14e alıp sonradan bu araç gitmiyor diye,ya da motor kıran ve 21-22lere çıkan da çok oluyor,bunun örneği de çok ki şöyle bir şeyde var,parçaları orjinal bile alsanız sanayide herhangi bir usta bu araçtan anlamadan yapmaya çalışarak araca zarar verebiliyor.
    lpg olayıda kişinin kendisine kalmış ama spor bir arabanın lpglisi daha zor satılır ve alınır,çoğu kişi önce lpgsiz olana yönelir diye düşünüyorum

akif252
    Misafir
    söylediğin çok mantıklı ama ben alım satım yapmicam gezmek için zevk için kullanıcam

haftada 1 gün gezip gazlicama hergün gezerim aman benzin azaldımı diye düşünüceme atarım 50 tl lik lpg 1 hafta yeter bana her akşam gezmeye

tabiki spor arabada lpg ii değil çogu kişi sevmez istemez ama ben başkaları için araç almam zevkime bakarım hangi araç alıpda kar edilerek satılıyorki 14 alsanda zarar edip satıcan 20 liraya alsanda zarar edip satıcaksın önemli olan araca içinin ısınması benzin olsun 2 tl kimse lpg kullanmaz ama herkezin maaşı 2 3 bin tl değil bunuda göz önünde bulundurmak lazım..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lpg takılmış vti'dan, RS'den, gti'dan uzak duracaksın... benim eski RS'e de lpg takılmıştı sanırım..

lr 306 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    39 SS 550

temizlikte giderde ciğerde üstüne tanımam

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)