passat yazılım, downpipe ve cooler ile 180hp çıkartır![]()
passat yazılım, downpipe ve cooler ile 180hp çıkartır![]()
RACE WERKS
işin şakası tabi ne çıkarsa şansımıza
geçen bi tane almaya niyetlendim
araba 80binde isteksiz bi hantal geldi anlamadım
ikisi arasında tork olarak 20nm oynuyor
vw lerin şanzıman uzun yollu ve hantal fordların nasıl
Burak ÇAPKAN
Volkswagen Ticari Araç Satış
Periyodik bakim 200 tl tuttu sanirim..parcaya gelince ford daha ucuzdur illaki passatta kapi sensorleri kronik baskada bilmiyorum
Sanzuman uzun degil ya bence kisa.5 vites dizek 2000 dd de 100 km oluyor bizde 6. Vites ayni devir 100 km oluyor daha kisa olmus olmuyormu sanzumandan pek anlamiyorum![]()
2006 2007 lerde esp var kadir vites topuzunun hemen önünde tuşu var
esp opsiyoneldi sanırım
bakalım kısmete ne denk gelir aklımıza ne yatarsa artık
vw bildiğimiz araba
başa seçenekte pek yok gibi zaten aklıma yatan iki model oldu
Burak ÇAPKAN
Geçen sene bizde ikisi arasında kaldık konu bile açtım hatta.
SuperB derim passat parasına üst segment donanım olarakta highline2 ile aynı.
temiz süperbte yok şu ara piyasada
kadir şanzıman demişim vites yollarından bahsediyordum
benim magirusun vitesi gibi![]()
Burak ÇAPKAN
hafta başı acele ettim borayı satayım alayım diye ama şu ara aciliyeti kalmadı bakıyorum kafama göre![]()
Burak ÇAPKAN
Su anda parasina gore en iyi binilicek araba mondeodur.motor transit motoru kronik sorunu yok diyorlar. 25.000 liraya kadar temiZ mondeo warsa kmsi abarmamis hemen yarin alinir bilgilerinize..
Arabasina guvenen biri olursa hemen yarin notere gidebiliriz esinde dostunda satmayi dusunen tabiki ghia tercihli cok cok cok temiz ise ve km 90.000 ve alti ise trend de olur.
klasık hondacı muhabetının vosvoscular yapmıs marka fanatıklıgı yerıne akıl mantık konustur dostum en ufak ayrıntısına kadar özellık karsılastıran sıteler var 2001 2002 passatla 2005 2006 mondeoları bı karsılastır bakalım passat mondeonu neresınde kalıo ozellık donanım yakıs vs olarak . mondeo her anlamda bana göre üstün ılerde bende almayı dusunuyorum illa dizel olcak dıe bırseyde yok 2.0 145 hp benzınlıde alabılırsın lpg de az yakıo ford grubu lpg de az yakar benm focus 1.6 zavollı lpg var sehır dısı 165 kurus yakıo suankı bırcok dızelden az
LPG'ye karşı antipati felan yoksa
25.000TL'ye bulunabilir
Ford Mondeo 2.0 Ghia 2006 Model 29.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 56011484
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)