heyecanla videoları bekliyoruz...hatta dün akşam gelseydi güzel denemeler olurdu...
heyecanla videoları bekliyoruz...hatta dün akşam gelseydi güzel denemeler olurdu...
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
Merak ediyorum videoları dört gözle bekliyorum.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Bu konudan pek birşey çıkmaz meydan okuma gibi olmuş, deniycek insanda çekinir videolu filan![]()
meydan okuma değil kamu blgilendrmesi bu
bekleyn denemek isteyn çok vardı bu araçla
aşşa yukarı araç kaç hp? bir kaç hızlı arkadaşımz var onlara haber ediyim eğer denkse
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
denk araçlarla istediğiniz hızlı arkadaşlarla deneriz uygun vakitlerde. pm'den ulaşın arkadaşlar.
can hp olarak nedir? aşşa yukarı tahmininiz varmı yada dyno
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
180hp diyelim.. hp'nin bi önemi yok aslına bakarsan. araçlar nedir onları söylemen yeterli.
orj hedırs port polish, çok fazla uğraşmadılar ama.
Bende araç arıyorum benim araç 1.6 ies turbo yer zaman bana pm at hemen gelirim maksat araçları görmek sohbet muhabbet bende kimseyle denemedim motor ici standart tahmini 190 200 hp
C R M performance
Hep gözümüzün önünde olan bi makina. Hayırlısıyla bitirdi alican abim. BlackListdekileri bekliyo.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)