Bir Of'lu olarak gruba bayıldım![]()
Bende doğu karadenizli değilim ama Karmate dinlemeye başladığımdan beri bitiyorum o müziklere..
Volkan konak - Feriğim
Volkan Konak - Hoşgeldin Kadınım ( favorimdir,Gece sakin kafayla arabada dinlenebilir)
karmate damardan etki yapıyor direk ... Çok sevdiğim ve belkide bidaha bir araya gelme ihtimalimiz olmayan kız da doğu karadenizli öyle anlamlı geliyor ki burdaki şarkılar ...
Volkan Konak , Karmate , Kazım Koyuncu vs. pek takılmam Trabzonlu olduğum hâlde , genelde Kemençe ağırlıklı parçaları dinlerim Karadeniz müziği olarak..Akçaabatlı Pala dayıdan bi resital yapalım, ilk 2 şarkı hariç hareketli parçalar gülme garantili
Akçaabatlı Pala - Yanyana Gelemeyiz
Zafer Çapraz - Allah'ım Al Bu Canı
"Araba farımısın bi' sinyal yakarmısın , Ne ararsan var sen Japon pazarımısın"![]()
Zafer Çapraz - 1 Tosun Aldım Beşe
"1 tosun aldım beşe satamadın 15'e , yaşım geldi 50'ye ne karı var ne bişe"![]()
Akçaabatlı Pala - Programdan Horon
Ali Tarhan - Çok Oldu
Gözlerimi yaşartır şu Karadeniz şarkıları hep. Ayrı bir dünya sanki oralarCd yapmaya başladım, bu müziklerle ne trafik stresi olur ne de uzun yol
![]()
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
BİR KARADENİZLİ OLARAK BENDE TAKİPTEYİM, SELÇUK BALCI'YI CANLI OLARAK DİNLEMENİZİ ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM
Selçuk Balcı - Beklesin Beni Yarim (Yeni 2011) - YouTube
Volkan KONAK - Gardaş - YouTube
Yasemin Yıldız - Sen Yarum idun - YouTube
bir karadenizli olarak takipteyim, bende damardan veriyim![]()
Mustafa Şafak-Oyalı Çemberine - YouTube
Taşkın diz dize 2011 - YouTube
Cengiz Selimoğlu - Bir Of Çeksem - YouTube
videolar nedendir bilmiyorum ama youtube tag larını eklediğim halde çıkmadı bende tagları sildim![]()
tabi ya ...
Ozan Arif & İsmail Türüt - Terör
"Gene terör gene kan, Gene yanıyor vatan
Alçakatır namussuzdur, Askere kurşun atan."
https://www.facebook.com/video/video...18079&comments
harika ya gerçekten çok iyi düşünmüşsün, teşekkürler
bu arada buda güzel;
http://www.youtube.com/watch?v=QaYdDkD71u8
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)