Bunun Türkçe'sini ve noktalama işaretleri olan halini yazarsan, bizde ne demek istediğini anlamış oluruz. Önemli bir konu çünkü.
Printable View
Oturduğumuz sitenin yan tarafında boş bir arsa var, buraya baz istasyonu kurmak için hazırlık yaparken mahalleli oturma eylemi yaptı ve kurulum yapan personeli engelledi, imzalar toplandı, arsa sahibi sıkıştırıldı vs vs, Turkcell kuramadan gitti, gazete ve televizyonlara çıkmış olaydır bu, kısacası organizasyon şart. :)
bizim köyede kurmuşlar 1 hafta sonra gidip köylüler devirmiş,metalinide hurdacıya satıp parasıyla köy yoluna mıcır döktürmüşler mis oldu neydi öyle çamurlu çamurlu
Çimentepe'ye kurmuşlardı yemin ediyorum aynı gece çaldılar :D Kurulumu yapan ekip polisle birlikte geldi elemanlar bi toplandı hayırdır abi bi dalgamı var falan. Bir daha ne kuruluma gelen oldu nede başka bişeye :D Bu arada izin olmadan kesinlikle kurulum yapılmıyor 1 ay önce karşı komşuma senelik 12.000 tl para karşılıgı kurulum talep ettiler mikrodalga fırın ve fön makinesinden daha az radyasyon yaydıgını söylediler. BTK onaylı falan filan dediler. Birde artık eskisi gibi değil gizli yapıyoruz kimse görmüyor dediler. Tabi komşum kabul etmedi diğer binalara gittiler, kimse kabul etmeyince mahalleden ellerini eteklerini çektiler.
bu konuyu anlamıyorum hakkaten. herkeste artık 1-2- telefon var kimse baz istasyonu istemiyor. telefon çekmeyincede herkes isyanda.
yaşadığınız her ortamda, avmlerin her katında hastanelerin her katında, evlerin direklerin çatılarında var bu artık günümüzün bir gerçeği, istasyonu hurdacıya sattık parçaladık devirdik birde marifet olarak yazmıssınız buraya.
hayatta herşey radyasyon yada manyetik alan bu gerçeği kabullenmek lasım
radyasyon dediğimiz meret her yerde var artık ama bu baz istasyonlarının hangi mesafeden ne kadar etkilediğini falan bilmek lazım elbet birileri araştırmış test falan yapmıştır. evimizin yaklaşık 50 mt. kadar uzağına kurmuşlar müstakil bir evin bahçesine. ev sahibi 10 m^2 lik alanı 80.000 liraya okutmuş kendisi de o evde oturuyor hala. şikayet falan eden de yok heralde
kesinlikle sana katılıyorum, ve ben belli bir süre bu sektörün içinde calisan birisi olarak söylüyorum hani öle uzaktanda değil bildiğiniz çatılara çıkıp anteni kuran kişi olarak. Bu antenlerin sandığınız gibi zararı yok arkadaslar, kanser muhabbetinin çıkmasının tek sebebi medya'dır. Ben korumak amaçlı yazmıyorum yanlıs anlamayın. Sadece doğru olanları paylasıyorum sizinle. En kısa örnek olarak ; giriş katının altında yaşayan bi insan normal antenli televizyonun arka anten girişine parmağının ucuyla bi dokunsa, her ne kadarda anlaşılmasa sinekli bi görüntü belirir. Buda televizyonun sizin şikayet ettiğiniz baz istasyonundan kat be kat fazla sinyal çektiğini ve zararlı olduğunu gösterir, kaldıki aynı evde oturan bi insanın cep telefonu çekmeyebilir. Varın gerisini siz düşünün. Bende yaşadım tuzlada bi mahalleye kurmak istemiştikte mahalleli ayağa kalktı, hayır ayağa kalkıyosun da cebinde cep telefonu eksik olmuyor, o operatör senin bu operatör senin dolaşıyosun daha iyi hangisi çekiyo diye. Baz istasyonunun zarar vermesi için bayağı bi karşısında durman gerekiyor. Buda biraz imkansız. İzlediğimiz TV'lerin monitörlerin frekans ve sinyal oranı daha yüksek unutmayalım.
karşı binamızda var nasıl kaldırtabiliriz?
aynen oyle medyanın abartmasıdır daha oncekı postada yazdım adam ıstasyonun 50mt sıne yaklasmıyor bu ısın ıcınde olan ınsanların hangısı bugune kadar kanser olmus kı 50 metresıne yaklasan adam zarar gorucek bırakın bu ıslerı ya mılletın agzına bakıp ıs yapamayı cok sevıyor mıllet telefon cekmedgınde ana avrat kufur etmesını bılırler.Hergun kanser yapar yapar dıye bagırıyor medya ulan kım kanser olmus bunun ıspatlanmıs bır kanıtı varmıdır
Aynı olay bizim orda da yapmaya çalışmışlardı .
Mahallece toplanın koyamazlar .
ben şuan iletişim sektöründe çalışıyorum ve direk antenin karşısında olmadığınız sürece etki etmez. arkadaşımın binasında çatıda baz istasyonu var ve en üst katta oturuyor. onda hiç bişi yokken 4 kat altta oturan huysuz yaşlı teyzemiz her gün başım ağrıyor diye şikayet ediyor. Yani kısaca tamamen hurafe.
bu alet kanser yapabilir yapmayadabilir ama sen bu cep telefonunu kullanıyorsan buna rağzısın demektir.
günümüzde azıcık öküsünce röntgen, bilek burkulunca mr çektirio doktorlar, baz istastonlarından önce bunlardan kanser olucaz.