User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
82 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Baz İstasyon'un evin önüne izinsiz kurulumu

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sweap07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konuyu hortlatıcam ama kusura bakmayın
    hiç baz ıstasonu izins kurulmaz bunu kafanızdan cıkarın ben baz ıstasyonu kuran sırkette stajyerım surveyde her ısın bı yolu yordamı olgu gıbı bununda ızınlerı var BTK dan habersız hıc bırsey yapamazssın
    baz ıstasyonu zarar verırmı konusuna gelınce bu sektore yıllarını vermıs ınsanlar tanıyorum baz ıstasyonu kanser yapsa bu sektörde calısan adamlar suan hayatta olmazdı calısıgım sırketre hıc bır sekılde zarar goren olmadı adamlar sabah aksam o konteynırın ıcınde onlar zarar gormuyor adam.İstasyonun 10 metre mesefesındenmı zarar gorucek
    Bunun Türkçe'sini ve noktalama işaretleri olan halini yazarsan, bizde ne demek istediğini anlamış oluruz. Önemli bir konu çünkü.

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oturduğumuz sitenin yan tarafında boş bir arsa var, buraya baz istasyonu kurmak için hazırlık yaparken mahalleli oturma eylemi yaptı ve kurulum yapan personeli engelledi, imzalar toplandı, arsa sahibi sıkıştırıldı vs vs, Turkcell kuramadan gitti, gazete ve televizyonlara çıkmış olaydır bu, kısacası organizasyon şart.
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

sweap07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sezgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bunun Türkçe'sini ve noktalama işaretleri olan halini yazarsan, bizde ne demek istediğini anlamış oluruz. Önemli bir konu çünkü.
    gayet okunaklı, noktalama ısretlerı ıcın kusura bakmayınız.

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim köyede kurmuşlar 1 hafta sonra gidip köylüler devirmiş,metalinide hurdacıya satıp parasıyla köy yoluna mıcır döktürmüşler mis oldu neydi öyle çamurlu çamurlu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizim köyede kurmuşlar 1 hafta sonra gidip köylüler devirmiş,metalinide hurdacıya satıp parasıyla köy yoluna mıcır döktürmüşler mis oldu neydi öyle çamurlu çamurlu
    aaahahah

Dctrlprn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çimentepe'ye kurmuşlardı yemin ediyorum aynı gece çaldılar Kurulumu yapan ekip polisle birlikte geldi elemanlar bi toplandı hayırdır abi bi dalgamı var falan. Bir daha ne kuruluma gelen oldu nede başka bişeye Bu arada izin olmadan kesinlikle kurulum yapılmıyor 1 ay önce karşı komşuma senelik 12.000 tl para karşılıgı kurulum talep ettiler mikrodalga fırın ve fön makinesinden daha az radyasyon yaydıgını söylediler. BTK onaylı falan filan dediler. Birde artık eskisi gibi değil gizli yapıyoruz kimse görmüyor dediler. Tabi komşum kabul etmedi diğer binalara gittiler, kimse kabul etmeyince mahalleden ellerini eteklerini çektiler.

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı d16y4 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gece insanların uyuduğu yerlerde yasak arkadaşlar. ama sanayilerde işyerlerinin çatılarında serbest istasyon. radyasyon sadece antenlerin önüne geçerseniz etki eder buda zaten mümkün olmuyor çünkü hep yüksekte
    Annemin kalbinde pil var ve 50 metreden fazla yaklaşamıyo. Bi düşün bakalım bi büyükşehirde bi insan bunlarla nası yaşar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı LnchCntrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Annemin kalbinde pil var ve 50 metreden fazla yaklaşamıyo. Bi düşün bakalım bi büyükşehirde bi insan bunlarla nası yaşar..
    abi annenıze gecmıs olsun zaten o cıhazların yanına pek yaklamassıız oldukce yuksek

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sweap07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi annenıze gecmıs olsun zaten o cıhazların yanına pek yaklamassıız oldukce yuksek
    Teşekkürler kardeşim, öyle bazı yerlerde yakın olmak zorunda kalıyoruz, artık yalnızken bile görünce geriliyorum.

Neyse konuyu dağıtmayayım, inşallah bi çözüme ulaşır en azından biraz olsun azalır..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu konuyu anlamıyorum hakkaten. herkeste artık 1-2- telefon var kimse baz istasyonu istemiyor. telefon çekmeyincede herkes isyanda.
    yaşadığınız her ortamda, avmlerin her katında hastanelerin her katında, evlerin direklerin çatılarında var bu artık günümüzün bir gerçeği, istasyonu hurdacıya sattık parçaladık devirdik birde marifet olarak yazmıssınız buraya.
    hayatta herşey radyasyon yada manyetik alan bu gerçeği kabullenmek lasım

fkocak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    radyasyon dediğimiz meret her yerde var artık ama bu baz istasyonlarının hangi mesafeden ne kadar etkilediğini falan bilmek lazım elbet birileri araştırmış test falan yapmıştır. evimizin yaklaşık 50 mt. kadar uzağına kurmuşlar müstakil bir evin bahçesine. ev sahibi 10 m^2 lik alanı 80.000 liraya okutmuş kendisi de o evde oturuyor hala. şikayet falan eden de yok heralde

coastguard - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fkocak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    radyasyon dediğimiz meret her yerde var artık ama bu baz istasyonlarının hangi mesafeden ne kadar etkilediğini falan bilmek lazım elbet birileri araştırmış test falan yapmıştır. evimizin yaklaşık 50 mt. kadar uzağına kurmuşlar müstakil bir evin bahçesine. ev sahibi 10 m^2 lik alanı 80.000 liraya okutmuş kendisi de o evde oturuyor hala. şikayet falan eden de yok heralde
    Baz istasyonuna 80 bin mi ?

Ulan bina dedemin o parayı bizim hacıya teklif etseler soba diye dedem evin içine kurdurur

SinanAdalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sanctuary35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konuyu anlamıyorum hakkaten. herkeste artık 1-2- telefon var kimse baz istasyonu istemiyor. telefon çekmeyincede herkes isyanda.
    yaşadığınız her ortamda, avmlerin her katında hastanelerin her katında, evlerin direklerin çatılarında var bu artık günümüzün bir gerçeği, istasyonu hurdacıya sattık parçaladık devirdik birde marifet olarak yazmıssınız buraya.
    hayatta herşey radyasyon yada manyetik alan bu gerçeği kabullenmek lasım
    kesinlikle sana katılıyorum, ve ben belli bir süre bu sektörün içinde calisan birisi olarak söylüyorum hani öle uzaktanda değil bildiğiniz çatılara çıkıp anteni kuran kişi olarak. Bu antenlerin sandığınız gibi zararı yok arkadaslar, kanser muhabbetinin çıkmasının tek sebebi medya'dır. Ben korumak amaçlı yazmıyorum yanlıs anlamayın. Sadece doğru olanları paylasıyorum sizinle. En kısa örnek olarak ; giriş katının altında yaşayan bi insan normal antenli televizyonun arka anten girişine parmağının ucuyla bi dokunsa, her ne kadarda anlaşılmasa sinekli bi görüntü belirir. Buda televizyonun sizin şikayet ettiğiniz baz istasyonundan kat be kat fazla sinyal çektiğini ve zararlı olduğunu gösterir, kaldıki aynı evde oturan bi insanın cep telefonu çekmeyebilir. Varın gerisini siz düşünün. Bende yaşadım tuzlada bi mahalleye kurmak istemiştikte mahalleli ayağa kalktı, hayır ayağa kalkıyosun da cebinde cep telefonu eksik olmuyor, o operatör senin bu operatör senin dolaşıyosun daha iyi hangisi çekiyo diye. Baz istasyonunun zarar vermesi için bayağı bi karşısında durman gerekiyor. Buda biraz imkansız. İzlediğimiz TV'lerin monitörlerin frekans ve sinyal oranı daha yüksek unutmayalım.
    İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..

hondafit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    karşı binamızda var nasıl kaldırtabiliriz?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Locka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kesinlikle sana katılıyorum, ve ben belli bir süre bu sektörün içinde calisan birisi olarak söylüyorum hani öle uzaktanda değil bildiğiniz çatılara çıkıp anteni kuran kişi olarak. Bu antenlerin sandığınız gibi zararı yok arkadaslar, kanser muhabbetinin çıkmasının tek sebebi medya'dır. Ben korumak amaçlı yazmıyorum yanlıs anlamayın. Sadece doğru olanları paylasıyorum sizinle. En kısa örnek olarak ; giriş katının altında yaşayan bi insan normal antenli televizyonun arka anten girişine parmağının ucuyla bi dokunsa, her ne kadarda anlaşılmasa sinekli bi görüntü belirir. Buda televizyonun sizin şikayet ettiğiniz baz istasyonundan kat be kat fazla sinyal çektiğini ve zararlı olduğunu gösterir, kaldıki aynı evde oturan bi insanın cep telefonu çekmeyebilir. Varın gerisini siz düşünün. Bende yaşadım tuzlada bi mahalleye kurmak istemiştikte mahalleli ayağa kalktı, hayır ayağa kalkıyosun da cebinde cep telefonu eksik olmuyor, o operatör senin bu operatör senin dolaşıyosun daha iyi hangisi çekiyo diye. Baz istasyonunun zarar vermesi için bayağı bi karşısında durman gerekiyor. Buda biraz imkansız. İzlediğimiz TV'lerin monitörlerin frekans ve sinyal oranı daha yüksek unutmayalım.
    aynen oyle medyanın abartmasıdır daha oncekı postada yazdım adam ıstasyonun 50mt sıne yaklasmıyor bu ısın ıcınde olan ınsanların hangısı bugune kadar kanser olmus kı 50 metresıne yaklasan adam zarar gorucek bırakın bu ıslerı ya mılletın agzına bakıp ıs yapamayı cok sevıyor mıllet telefon cekmedgınde ana avrat kufur etmesını bılırler.Hergun kanser yapar yapar dıye bagırıyor medya ulan kım kanser olmus bunun ıspatlanmıs bır kanıtı varmıdır

EmrahErdogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynı olay bizim orda da yapmaya çalışmışlardı .

Mahallece toplanın koyamazlar .

34 TB 7851 - 106 XS / 34 ZF 3070 - 106 QUİK / 22 NE 220 - 106 XS
    37 UL 6786 - TWİNGO
    81 EY 443 - TWİNGO
    34 VA 9385 - PEUGEOT 306
    34 GAN 05 * PEUGEOT 206 XS

Aranel Ciryatan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben şuan iletişim sektöründe çalışıyorum ve direk antenin karşısında olmadığınız sürece etki etmez. arkadaşımın binasında çatıda baz istasyonu var ve en üst katta oturuyor. onda hiç bişi yokken 4 kat altta oturan huysuz yaşlı teyzemiz her gün başım ağrıyor diye şikayet ediyor. Yani kısaca tamamen hurafe.
    SimRacersTR.Net
    Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aranel ciryatan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben şuan iletişim sektöründe çalışıyorum ve direk antenin karşısında olmadığınız sürece etki etmez. Arkadaşımın binasında çatıda baz istasyonu var ve en üst katta oturuyor. Onda hiç bişi yokken 4 kat altta oturan huysuz yaşlı teyzemiz her gün başım ağrıyor diye şikayet ediyor. Yani kısaca tamamen hurafe.
    +199652632

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu alet kanser yapabilir yapmayadabilir ama sen bu cep telefonunu kullanıyorsan buna rağzısın demektir.
    günümüzde azıcık öküsünce röntgen, bilek burkulunca mr çektirio doktorlar, baz istastonlarından önce bunlardan kanser olucaz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)