ben denerım ama su an rodajdayım 700 km oldu rodajım bıttıgı zaman denerızeglencelı olur mesutla denıyebılırsın eglencelı olur
![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Timur abi araban hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela göstermesin maaşallah... Motorda neler var acaba ?
tşk. ramo. Allah cümlemizi kazadan beladan korusun. motor korhan da iken ne varsa aynen öyle ekleme eksiltme yok. ben aldıktan sonra hafif volan taktım sadece farkını görmek için engin abi ile denemem lazım ama henüz zamanımız olmadı. bayram haftasına yetiştirebilirsem korhan da müsait olursa beyin ve wideband , oilpress vs. takılacak.
Video çekimi yaptığın araç eğer yabancı değilse problem olmaz genelde araç sahipleri arasında tatsızlık çıkıp yayılıyor.. Artık daha bilinçli yorumlar yapılıyor ..
abi zaten adı üstünde hafif volan. top speed konusunu ben de duydum mantıklı açıklamaları da okudum fakat bunları göze alarak taktım. balata bursada kullanışlı olabilir fakat ist da iki kere trafiğe yakalansan lanet edersin.
Hafif Volan son hızını düşürsün zaten gereksiz ve korkutucu hızlara çıkıyor / kilo orantısı ciddi anlamda kabus gibi..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)