Göki çalmak isteyen adam çok kafasına takarsa jantlarla çalar
Bırak giden kapak olsun , bizimde toyotanın 2 sibop kapağı yok.İhtiyaç sahibi biri almış![]()
Göki çalmak isteyen adam çok kafasına takarsa jantlarla çalar
Bırak giden kapak olsun , bizimde toyotanın 2 sibop kapağı yok.İhtiyaç sahibi biri almış![]()
Ahaha..Haklısın valla...O zaman da kilitli bijon takarım![]()
Arabayı çalsın jantları iade etsin artık o derece seviyorum.![]()
ya bu çalma olayları yüzünden penseyle sıktım ben, nasıl yapmışlarsa bir gece yine bitanesini çalmışlardı. o değil muhtemelen zorlarken lastiğin havasınıda indirmişlerdi. nefret ediyorum yaa, resmen hırsızlık. özellikle kromsa çalıyolar yani önüne geçemedim ben bunun.
Replikan olacağıma no name olurum daha iyi
Hem bak göki ZaaDe daha güzel duruyor sende... Sadece göki pek hoş durmamış![]()
geçen hafta sağ tarafı,bu hafta solu çalmışlar....çalıyosan 4 ünüde götür 2 kere gittim jantcıya kapak almaya.....naapacaksa....![]()
benim bbs lerin kapagını çalmışlardı birii cok kolay açılıodu onu açabilmş almş direkkeşke replika olsaydı vidalı oluyor bizmkilerde direk göbeği çevir geliyo :\ 1 kapak eksik geziroum deli olmamak elde değil ya
cok caldırdım parlak olunca fılan bısıkletlıler soygun yapıyor engellenemez her yerde denk gelebılır cocuk bu![]()
geçen gün yakaladım ben çalarlarken biride ortalıgı gözetliyomuş lan oğlum sahibi geliyor diye bir gidişleri var anlatamam sanki bisiklete vtec açtırdılar anlatamam ben çocuklugumda öle bisiklet süremedim![]()
Ben eskiden arabamı sokağa koyarken , bilhassa yaz aylarında 1-2 kere çalındı. Üçüncü taktığımda manavda alışveriş yaparken bisikletli bebenin birinin söktüğünü gördüm. Bebeyi yakaladım, 4 plastik kapağı da bebeye canlı canlı su eşliğinde yutturdum. Bir daha da çalmaya cesareti olan olmadı....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)