janta a4 kagıdına yaz kapakları çalan vatandaş onları gece vazelinle biyerine monte etdersin...![]()
polonun antenini çalmışlar arabayı hep antensiz gördükçe bu konu aklıma geliyor keşke sibop kapaklarını çalsalardı![]()
Geçtiğimiz bayram vw amblemli siboplarımı 1er gün arayla 2-2 çaldılar. Yedekler vardı onlarıda 2 güne götürdüler. 2 aydır takmıyordum. Çinden renkli aldım Taktığım günün gecesi 2sini çaldılar. 2sini hemen söktüm dün. Çocuk desen gece vakti bırakıyorum sabah çıkıyorum, o saatte çocuk olmaz. Gelip gidip benim siboplarımı gözlüyor bu şerefsizler anlamış değilim 1 gece dayanmadı. 6 takım daha sipariş verdim bakalım gelince takıcam bakalım ne kadar daha çalacak, çaldıkça takıcam.
MR.EVO53
2012de Afyonda çalışırken arabayı evin önüne koydum, aynalar elektrikli katlanmıyor, kendim katlıyordum. Adinin biri sağ aynaya bastırmış içine göçürmüş. Allahtan denk gelmedik yaparken de başıma bela almadım. Kimi kıskançlık kimi huy kimi onun bunun çocukluğu.
TB4BSA
benimde geçen haftalarda elektrikli antenimi yerinden çıkarıp kırdılar inş daha kötüsünü yaşarlar kim yapıyorsa![]()
![]()
Benimde çaldılar 2 takım siboplarımı. Baktım olmucak lastiçiden siyah kapak aldım 3 takımda öyle çaldılar , bildiğimiz siyah plastik kapak. Havaalanına arkadaşı almaya gittim sağ aynamın camını çalmaya çalışmışlar yerinden çıkarmışlar , ama sökememişler yada birileri geldi korkup kaçtılar bilemiyom. Geçende balkona çıktım 4 5 yaşlarında çocuk aracımdaki mugen spoylere asılmış yaylanıyoduyani herşey olabiliyor ondan alıştım artık
![]()
aracım genelde apartman altındaki garajda duruyor. sarı opel logolu sibop kapaklarım çalındı . yenisini aldım yine çalındı. tekrar yenisini sipariş edip nalburdan en küçük boy kelepçe alıp sibobun gövdesiyle sibobun kapağının altını içine alıcak şekilde kelepçeledim 2 ay falan çalamadılar.
öyle g.te böyle kelepçe
not: 2 aydır aracımın yanında değilim belkide çaldı bebeler![]()
nickime kadar..
Siyah sibop kapaklarımı kimse çalmıyordu daha sonrasında şık görünüyor diye krom olanlarla değiştirdim ve 3 takım farklı zamanlarda çalındı.Arkadaş pahalı bişey olsa yine diyeceğim heves etti aldıİşin tuhafı mahallede çocuk yok koca koca insanların alması daha üzücü.Şimdi tekrar siyah olanları takmayı dusunuyorum.
Sibop kapağı neyse de asıl keyfi olarak arabayı çizenler sıkıntı. Altdaki metale kadar kazıdıklarına şahit oldum.
alanı görsem bizzat monte edicem.
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Naparsan yap çalacak olan anahtarla dolaşıyo çalmak için aman
Valla yeterki tek kapak çalsınlar Allah korusun
Sibop kapağı falan iyi yine, benim anteni tavanla arasına tornavida sokup koparmış şerefsizler. Heralde orjinal navi anteni diye yaptılar ama esas içerde parçası var o olmadan kullanamazlarda. T
m tavan döşemesi indi vs iyi sövmüştüm.
http://i1176.photobucket.com/albums/...ps5dijhpag.jpg
http://i1176.photobucket.com/albums/...psojcu6lw4.jpg
Eskiden pahalıydı çalıyorlardı anlarımda hala varmı bu kadar çalan her aksesuarcıda 5tl felan sanırım benimde tek janttan çalmışlar bari çift veya 4 çal tek nedir hala almadım yenisini 1-2 tanesi daha gitsin diyorum 2-3 aydır ellemediler![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)