Iphone lar icin cep piyasa uygulamasi var tavsiye ederim
Printable View
Iphone lar icin cep piyasa uygulamasi var tavsiye ederim
Allah sonumuzu hayır etsin girdik bir işe bakalım :)
2008 de dugunden kalan 80tane ceyrek altini bozup bi lcd bi inverter klima alabilmistim. Simdi olsa onlari alir uzerine bide 1.4 civic alirim nerdeyse :)
(XAU) ALTIN 0,10792 0,10900 yapıkredi..
düşüşe geçti napsak bozdursakmı panpa :P
ohaa birden fena düştüü (XAU) ALTIN 0,10668 0,10793
millet tırstı, satan satana. 1900 psikolojik sınır oldu.
şu an itibarı ile çeyrek e 185 dediler.. 200 e doğru gidiyor..
düşsün düşsün ben yine alıcam hahahaha gram gram atıyorum üzerine
satınn ulen altınlarınızı ben alıcam :))
105.85 dönüm yeri beyler alan şimdi alsın cumaya 110 olucak söylemedi demeyin :)
Ne panik halkız ya.90a da düşse satmıyorum arkadaş er geç 110u görüyo ama 2dir 111i göremedik hep 110u görüyoruz dip yapıyo :D
Ben kafamda 113tl sınırı belirledim o sınırı bir görebilsek bozdurup dip beklicem ama :)
an itibari ile 105,53 ten sattım
ne ani bi düşüş oldu 109 u yakalayamadım :D
ne oynak laa bu altın :D hopp 108 .10 oldu :D
8 dk da :)
(XAU) ALTIN 0,10734 0,10845
tühhh beee panik yaptık :D
sabah 109,162 den satış yapıpta az önce 106,465 ten alım yapanlardanım , varmı başka şanslı arkadşım :D:D
takip için bloomberght.com kullanıyorum. ons bazında, formül : ( ons fiyatı X usd kur ) / 31,10
Amaç aynı parayla daha çok gram altın almak olacak, 100 gr. altını yavaş yavaş artırma çabası. günlük al satlar ile..
ve şuan itibariyle:D:D:D
ALT 107,5750TL 108,4020TL
evet ana sayfa yanıltıyo ,esas olan alım yaparken bankanın verdigi fiyat
halk bankası ana sayfada 108,10 görünürken
satışı 105,53 ten yaptım
beyler uzun vade ıcın ne dıyosunuz ?yaklasık 1 yıl, pederı asıladım dun gece bı dusunelım dedı en az 10 12 ay dokululmayacak bı yatırım olucak sızce almalı mı ? almalı ıse ne kadarken almalı?
Biraz izleyin,cok guclu direnc var suan...
Gecen haftaki gevseme,bunun gibi dususler olabilir.
Eger bu dususte almadiysaniz,firsat kollayin...
tamam ben komuya gırıyorum o zaman guncel fıyatları takıp edebılecegım ve gecmıs zaman rakamları veren grafıklere ulasabılecegım lınk verebılır mısınız?
Tek tuşla çok para | goldpara.com | Altın ve Para Piyasaları, Borsalar, Hisse Senetleri...
Bİ DE bigpara.com
ben buralardan takip ediyorum
indi çıktı yine.
108 e çıktı
Mantıklı bir yatırım aracının değeri 5 dakika içinde 50$ düşüp 45$ çıkar mı? Pes...
Bugünkü spekülatif hareketi görünce tırstım ve 108tl/gram'dan realizasyonumu yaparak çıktım. Gördüm ki bu saatten sonra kontrol tamamen spekülatörlerin elinde.
Ben menkul kıymete geçiyorum. Dönüşüm ancak 100-150$'lık çok sert bir düzeltme ile olur.
Bundan sonrası için cesur arkadaşlara bol kazançlar dilerim.
gram kulce almak icin site tavsiyesi lutfen,
ceyrek altin yerine bunu takalim bari ;)
http://www.pratikev.com/fractalv33/p..._IMAGE_BIG.gif
ciddi bir düşüş yaşadı bugün.
ve arkası gelecek diye düşünüyorum.