sadece üstel kalmalı sanırım :) - x bölgesini düşünmek dahi istemiyorum :)
Printable View
sadece üstel kalmalı sanırım :) - x bölgesini düşünmek dahi istemiyorum :)
bende 77 den aldım 511 gram hala bekliyorum 10 gün daha bekleyip nakite cevirmeyi düşünüyorum yükselir inş :)
pusuya yattım vallaha bekliyorum benim agzım yandı 106.33 den almıştım bi indi nevrim dondu 106.33 desin satıcam valla kar mar istemiyorum arkadaş yaw :D
ama siz değerli kardeşlerim abilerim samimi tavsiyelerini dinliyebilir bi nebzede olsa yüzüm gülebilir.
nediyorsunuz :D
ayrıca sabah gramı 107 108 lerden bile açılabilir :)
valla şu an ons 188x lerde geziyor.
ve dovizcom daki tr altın fiyatıda gram olarak satış 108.27 tabi hafta sonu nedeniyle bizim piyasa kapalı sanırım oynamıyor. yarın güzel bir fiyatla açılacağını sanıyorum bende.
işte bu hafta ne olur yarısını bu hafta içi bozdurmam lazım.
Arkadaşlar Altın piyasasının içinde biri olarak size tavsiyem eğer uzun vadeli yatırım düşünüyosanız altına girin derim.Ama kısa vadede para lazım olacaksa girmeyin derim,zarar ettirebilir :) Ama söylentilere bakılırsa yıl sonuna doğru epeyce yükseleceğe benziyo...
noldu yaww düştü :beuj::soru::(
107.70-108.20 :heyoo::soru:
durmak yok yükselişe devam 109 ları görebilir...
ALT 107,1250TL 107,9500TL
Halkbank daki durumda şu an böyle ;
108,190000 106,91
halkbank alış satış komiyonu çok yüksek ya yaklaşık 2 lira fark var alış satış arasındaki farka bakın.
107 den alıyolar şuan toptancılar..
Uzn zamandır grafik ekleyemiyordum. Belki işinize yarar;
Şu an altın ciddi direnç seviyelerinde.(1900) Buralar daha önce gördüğü taihi zirveye de çok yakın. Eğer bu seviyeyi hacimli ve güçlü bir şekilde yukarı kırarsa ve yeni alıcılar da eklenirse önü açık görünüyor:) Geçemezse geri çekilip bir kaç kere denemeden yapamaz diye düşünüyorum.
Bol kazançlar.
http://b1109.hizliresim.com/11/9/5/16109.png
hocam bir mail atmıştım sana cvp gelmedide aldınmı acaba diye sorayım dedim.
birde bu trade212 den ben bilerek zarar etmek istiyorum 2 gündür fakat 20 bin € nun üzerinde kar yaptım sanal olarak tabi sıyırıcam yaw kar etmek istesek para ucup gider :D
hocam tekrar gönderdim yahoo adresinize.
yok yapılması gerekenin tersi değil ciddi anlamda günün çıkışını yapıyor aha diyorum bundan fazla çıkmaz günün en yükseğinde alıyorum bütün paraya batırayım diye ana azcık in gösterip bi başlıyor tekrar çıkmaya 2 gündür merdiven yaptı resmen audi quattro lar bile tırmanamaz :D şans iste herzaman böyle yükseliş yapmaz heralde
100 lira seviyelerine gerilerse bu sefer bende giricem nasipse:)
bi oraya el atmadığın kaldı altın piyasasınıda kurut eheue:)
gec kalınmış bir alım yaptım bgn 107.7 den hayırlısı bakalım ins. patlamayız (=
ben buyuk altını 5oo den almıstm sımdı 7oo olmus tekı:)2oo kar:)
ALT 109,4400TL 110,2770TL
dewam tırmanışa.....
Nerden bakıyorsun altın fiyatına sweet ? Garanti de 107,90 gözüküyor.
en başarılı sitelerden biri goldpara dır.Bu sektörde biri olarak meslektaşlarımızın birçoğuda bu siteden takip ederler.
Peki neden garantinin rakamları bu kadar farklı ?
Tamam şimdi internet şubesinden baktım rakamlar orda farklı gözüküyor.
Alış Satış
108,23800 109,06800
Piyasalarda bir düşüş beklenirken yükseliş bandına girmesi tedirgin etti beni , balon olabilir mi acaba ?
artık cılkı çıktı beklenti falan dinlemiyor piyasalar dengesizleşti iyice
Valla iki gündür hiçbir aracı kuruluş hisse önermiyor neredeyse ama düşeceğine yükseliyor...
almayı duşunen varsa finansbank tı sanırım. sanal altın alıyor. boylelikle kasa derdiniz olmuyor. ama alış fiyatı ve satış fiyatı arasındaki farka bakın tabii.
Alış Satış
108,23800 109,06800
Techturkey.com Post 354
alış satış
109,04 -110,29
benim bankamın degerleri
halkbankası
durmak yok ,yükselişe devam :D
ya herroo yada merroo ıkısınden bırı olucak bu saatden sonra baska secimim yok :)