bence acele etmişin bozdurmakla ben sanmıyorum bidaha geriliyeceğini tam belli olmaz tabi bu piyasa, bence emin adımlarla 110 bulacak gibi görüyom..
Printable View
Yükselsin diye kaç gündür bekliyorum , ama tavana vurunca fazla durmuyor , 1 saat içinde geri düşüyor.
12:49da 107,042 bankanın alışı vardı , şimdi saat 13:10 105,025'e düştü.Daha da düşer kesin.
103-104lerdeyiz hafif bir dusus olsun birden bire saglam dusus geliyor..
bugün için 101i bulacak diyorlar genelde finansçılar 107den bozdurmuştum sabah bakalım ne kadar olacak akşama :)
avustralya'da 106,75tl,
çin'de 105.05tl,
amerika'da 105.45tl civarı bizde şu an
104,66-105,71 tl civarı yani dengeli bir durum şu an abi 101ler bugün zor gibi duruyor :)
Dipnot:Sabah 5 gibi civarı 107-108lere çıkacağını bekliyorum ama sabah ki tavan yaptığı zamanlar uyanamamış olduğum için öğlen saatlerine hep düşmüş oluyor :D
102de olur :) fark etmez, illa düşer gene alırız
Ben akşam bir 107-108,108-109 görebilsem eldekileri bozdurup dip beklicem ama :)
birileri sağlam altın bozdurdu herhalde. çünkü 2 puan bır anda düştü kaldı sonra. şuan 104.20 lerde alış.satı 105 lerde
Son durum;
Aynen beklediğim piyasa dengelendi ve şimdilik 1800-1900 aralığına sıkıştı, aynı pinpon maçı gibi, Ama bunun da avantajları var tabi:)
http://c1109.hizliresim.com/11/9/9/10886.png
uzun vade de altın hiç bir zaman kaybettırmedi ki hele son 5 senedir nerdeyse katlaya katlaya gidiyor..şu kadarı diyeyim ben 2008de evlendım evlendıgım zaman ceyrek 54tl idi..hesabı siz yapın...kısa vadede kullanmadıgım param olsa tamamını altına yatırım..altının tek riski, altını evde falan saklamamk lazım Allah korusun...bankanın kiralık kasalarında tutmak lazım...
***tayyipler ve onun yandaşlarında tonlarca altın var..1 sene kadar altın işindeydim oradan biliyorum
bu hintliler ne ayak tonlarca altın takacaklarmış dügünlerinde
Altın gr 104,95 , halkbank ın satışı 105,97 çıldıracağım ya , sırf bu yüzen alamıyorum
18 inde düğünüm var napmak lazım şimdi :)
Yatırımcılar burdayken sorayım :)
Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK) Sicil Şifre Mektubu diye bir mektup geldi biraz önce.
Bi sayfa yazı yazmışlar anlayabildiğim tek şeyler, Bakanlar kurulunca çıkarılan yönetmeliklere göre bankalar müşterilerinin hesaplarını bu kuruluşla paylaşıyormuş,mektubun sonunda da yatırımcı sicil no ve geçici şifre var.internet adreslerine girip email ve telefonumu bildirmemi istiyorlar bu sayede hesaptaki hareketler sms veya email yoluyla bana bildirilecekmiş..
Amaç ne burda anlayamadımda var mı bilgisi olan?
Artık devlet herseyı kontrol etmek ıstıyor...
Kımde ne var yada gızlı hesap-cakma hesap yada golge hesapları ogrenmek ıstıyor...
Mesela soforunuzun uzerıne acılan hesap gıbı...
son anda yıne bıraz yukseldı 106 ile bozdum bende :D.
eeee ne zaman düşecek bu altın yaa.çok yuksek düşsünde alalım artık bızde :D :D :D
para yok huzur var , hiç piyasa takip etmiosn :D
altın takip programı olarak ne kullanıyorsunuz.? varmı önerebilecek birisi :)
Altn Fiyatlar - Altn Piyasa, Gnlk Dviz ve Altn Fiyatlar Piyasa Rehberi
ben buradan takip ediyorum.burası yukseltıyo.1 dakıka sonra bankalar yukseltıyo.burası dusuruyo.1 dakıka sonra bankalar dusuruyo..
Garantide alış satış arasında saçmalık var neden olur ?
BANKA ALIŞ BANKA SATIŞ
103,24700 110,00800
Normalde piyasalar PAZAR gecesi 24.00 de açılır, CUMA gecesi 24.00 e kadar hiççççççççççç kapanmaz. 5x24 yani :D:D
Dolayısı ile bankalar sadece mesai saatleri içerisinden bu fiyatları güncelleyebilirler, hafta içi geceleri de fiyatları görebileceği, kendilerini riskten koruyacak bir tavan-taban belirleyip ona göre alış-satış fiyata belirlerler.
Hafta sonlarını da o şekilde geçirirler.
seanslar kapandıktan sonraki alım satım farkları normal. bankada bi nevi kendini garantiye lıyor.
aynen yaw ne para kırıyo kitapsızlar :D