durumlar ne alemde :)
Printable View
durumlar ne alemde :)
son yorumlardan sonra değişen birşey yok.Artık 1600'ü kırma vakti geldi.Bu haftaiçi yapacak o hareketi sonrası önü açık.Gelişmekte olan tüm ülkeler buy orderı vermiş durumda.Olumlu trend devam.Yıl sonu için teknik analiz 1800 ons diyor şuan da.Asla yatırım tavsiyesi değildir.
dolar konusunda fikri olan?
Bugün munzam karşılığını döviz cinsinden artıracak gibime geliyor.Bu TL'yi güçlendirir.Eğer böyle bir karar alınırsa dolar-tl'de 1,8175 ilk hedef olur.Karar açıklandıktan birkaç dakika içerisinde gelir buraya.
amerika ve diğer güçlü aileler altın topluyor.. altın yükselişe sağlam bişekilde geçicek..yunanistanın durumu kötü..euro daha da düşücek ve dolar biraz daha artıp bekleyecek.. kapalıçarşıdan bildiriyorum.. tamamen altın döviz işindeki durumumdan bu açıklamayı yapıyorum..asla 100 de 100 garanti vermiyorum ama çok kuvvetli bi ihtimaldir..
ya ne oyunlar ne dumenler donuyor akıl işi değil :)
altındaki son durumlar için bi değerlendirme alalım prof . arkadaşlardan :D
evet bir süre aradan sonra tekrar bakmaya karar verdim verilere ama pek değişiklik yok,sabırla bekliyoruz
gece altına operasyon yapmışlar bu ne böyle
gene düşüşte ne oldu gece gece ? Dolardan kaynaklı mı acaba müdahele mi geldi doalra ?