abi seni dinledim 2 alışımı 1737den kapattım şimdi 1717 ve 1712 den tekrar alım yapıcam
1700ün altına tekrar geleceğini düşünüyormusun?
Printable View
abi forex güzel bende mutluay abi sayesinde tanıştım konumuz vardı hatta yenisini açtık yatırım portföy analizi diye takip et arasıra eski konuda güzel bilgilendirmeler vardı grafik incelemeleri falan öğreticiydi
ufak yatırımla çok para kazandırabiliyor forex ama kaybıda aynı şekilde çok oluyor :)
Euronun dususu bir sure devam eder ancak altinada satus geliyor garip sekilde.
Dolarin iceride gidecegi yer belli,az kaldi ancak onemli bir yutdisi hareket 83 lere tasir. Sanirim satis devam edicek. Etmesede fark etmez,1 haftada %4,daha ne olsun...
Kar,cepte anlam kazanir...
altın dusuyor acaba nereye kadar
abi eur/usd için yıl sonu düşüncen ne 1.34 ve 1.15te ısrarlı iki danışman şirket var hangisi galip gelir?
altın için konuşacak olursak bgnkü 15.30 perakende satışları verisi önemli piyasalarda iyi bir veri gelicekmiş havası var altın düşüyor dolar yen karşısında değer kazanıyor ben olumlu bir sonuç gelirse altının 1700 civarından işlem göreceğini düşünüyorum
fx oynayanlar içinse u/j de 80.50ler beklenmeli bgn görücek gibi görünüyor
Akşam 21:00'da FOMC faiz toplantı tutanakları açıklanacak. 3 gündür altın bu veriyi bekliyor.Dikkat edin 1717-1730 arası gidip geliyor.Beklenen sonuç gelirse vtec açar nos vurur benden söylemesi
120 guzel tahmin,bence 80-150 gr/tl oynar,itirazi olan? ;)
Satin demistim,eger kari koyduysaniz cebe,bekleyin...
Dolari olan satisa hazirlansin.
Parite 24 u kirarsa fena... Ama suan guclu.
Altinda olanlar icin oneriniz nedir acaba yukselis olacakmi altindan cikip dolara girilirmi
kendi çapımda birikimim var burda birşeyler anlamaya çalışıyorum baştan baştan okuyup durmadan kafam karışıyor :) sanırım dolara yönelmek lazım bu ara onu anladm :D
Anlamadıysanız bir süre daha takip edin bence. Şuan bişe alma zamanı değil. Herşey tavan yapmış zaten hemen hemen. 997TT elinizdeki altını satıp karınızı cebinize koyun tavsiyesinde bulundu. Dolarınızıda satmak için hazır bekleyin dedi. Şimdilik bekleyin. Güncel yorumları okursanız zaten alım tavsiyesi ve satım tavsiyesi geliyor :icon_tup:
bende arabayı sattım parasını çar çur etmeden bi yatırım yapayım diyorum ama beklemek lazım sanırım