ben 95,22 den dün almıştım.
Printable View
ben 95,22 den dün almıştım.
93,89 alınırmı acaba ?
Her geçen gün düşüyor altın , almak lazım bence , ama uzmanlar daha iyi bilir tabii...
tayfun kardeşim sanırım arada kaynadım bende.. Banada henuz gelen giden birşey yok sana özelden bilgilerimi de aktardım.
cengiztutka@hotmail.com
o532 4oo 67 o1 numaram whatsapp için
Aralik postlarinda Ocak sonu kar birakir diye konusulmustu bu sefer pek oyle olmadi gibi
Beyler yaklaşık 2 haftadır bi abimin tavsiyesi üzerine banners broker diye bi siteyi inceliyiyorum anlatılana göre getirisi gayet iiii gözüküyor ancak zaman harcamak gerekiyor içimizde bu siteye üye olup aktif kullanıcı olan varmı ? Site hakkında bi bilgi sahibi olan varmı ? ayrıca bir video buldum bu size daha aydınlatıcı bir fikir verebilir.
YouTube
180 gunde bunun getirisi nedir beyler, kesinti vs?
Türkiye İş Bankası | Yatırım Hizmetleri | Duyurular | Halka Arz
93 LERE kadar düştü bekleyelim mi ?_ alım için
uzman arkadaşlar neredesiniz yapıştırayımmı? 15000 tl. altına
önceden en uygun alım garantidendi şimdi iş bankası ile 50 kuruş fark var
satış 91,74 gram fiyatı
91,24 düştü ne olacak yav
Arkadaşlar gram fiyatını hesaplamak isteyenler için ; Altın ONS'u * 3199 = Çıkan sonuç Gram fakat para birimi Dolar'dır, bunuda Dolar/TL kuru ile çarparak Altının TL cinsinde gram fiyatını elde etmiş oluyoruz Çeyrek - Yarım - Ata - Bilezik ayarları için bunların Hesaplarında yardımcı olabilirim.
bugün açıldı bakalım
durum nedir ( hiç anlamam bu işlerden ne derseniz ona göre bişeyler yapalım :) )
Yerlerde yaf
91.650 has fiyatı an ıtıbarıyla bırazdaha asagıları test etmeye calısacagı kırması halınde bırazdaha ,dusus olabılecegı soylenıyor
altın dibi görmüş. son 7 ayın en düşük değerindeymiş. peki daha da dibi görür mü? veya dibi görse bile ne zamana satılıp kâra geçilebilecek düzeye gelir?
http://www.ntvmsnbc.com/id/25423545
Sabredın,Avrupayı ızleyın...
Bi miktar param var 93 liradan aldım. Agustosa kadar ne olur altın? Kaç lira olur tahminler?
10 bin var, uzman arkadaşlar bir yorum yapsa da para boşa gitmese, şuan itibari ile 91.07
Yaz geliyor Gecen yaz pişman olmuştum almadığım için, bu yazda tavan yapar kanımca.
reel alacaksanız hurda altın soracaksınız kuyumculara yada almadan once gıdın ben hurda altın bır ıkı gun onceden ona gore ayarlarlar.
Hurda altın bıldıgın 2. el altın. baskalarının sattıgı bılezıktır zıncırdır o tarz.
bankalar arası aynı anda alış satış fiyatında fark oluyormu ?
Mart sonu 102tl olursa sasirmayin
Neden 102 olucak?
altın hesabı ile ilgili tavsiye verebilir misiniz? kimisi diyor ilk yatırırken kuyumcudan daha düşük alıyorlar vs. akıllı bir seçim midir? bu banka milletinden biraz kıllanıyorum zaten ona buna para kesiyolar. uzun vadeli yatırım olarak düşünürsek artı eksi yönleri nelerdir ?
15:30 Amerika Tarım Dışı İstihdam
15:30 Amerika İşsizlik Oranları
Buna göre paritede ciddi değişimler olacak fikirleriniz nelerdir?
Altının önümüzdeki haftalardaki seyri hakkında öngörüsü olan varmı?
Meslegim Kuyumculuk
Bankalar ile suanda haberlerdede izlediginiz uzere rekabet icine girdik
Sizinde bildiginiz gibi banka bos yere yatmaz her halukarda para kazanma pesindeler
Benim size tavsiyem altin/parayi saklayabileceginiz bir yer yoksa yatirim icin bankaya altin hesabi actirabilirsiniz yada elinizde altin var ise bunu bankaya yatirmak icin tlye cevirip kulce altin hesabi aciliyor geri alislarinda fiyat farki oldugu icin once kuyumcunuzdan fiyat alip sonra bankaya sormanizi tavsiye ederim
Alim satim arasi gercek piyasadaki alim satim oraninda farklidir biraz daha makas aciktir online alim satim imkani mevcuttur fakat hafta sonlari ve hizli yukselis dususlerde alim satim farki .50 kurus olmasi gerekirken 4-5 tlye cikabiliyor