herkese iyi haftalar.Mail grubundan bilgi paylaşıyormusunuz acaba bana deneme mailinden başka bir gelmedide
Printable View
herkese iyi haftalar.Mail grubundan bilgi paylaşıyormusunuz acaba bana deneme mailinden başka bir gelmedide
mailden pek bişey göndermiyoruz yoğunluktan.Whats upp grubumuz dolu dizgin ben faydalı olduğunu düşünüyorum arkadaşlara
peki whatsapp a yazacağınıza buraya yazsanız da ihtiyacı olan veya yatırım düşünen herkes faydalansa... neden ayrı bir grup kurma ihtiyacı hissettiniz?
çünkü, buradan yazdıklarımızı okuyup sağa sola kendi yorumu gibi satmaya çalışan insanlar var.Ayrıca en azından ben,yorumlarımı sadece bir şekilde bağlantılı olduğum insanların görmesini istiyorum artık.Bu düşünceme saygı duyulmasını rica ediyorum.Pm ile soru soran arkadaşlara her zaman cevap verdim,vermeye de devam ediyorum.Bol kazançlar dilerim
Sağ olsun tayfun hoca bilgilerini bizlerle paylaşıyor,sayesinde ufak ufak öğreniyoruz.
Bır benle paylaşmıyor!
Ona baslangıc olarak;lahmacun ıcıne fındık ezmesı koyup,zorla yedırıcem!Uzerıne urfa kebabın ustune kuzu sısı durum yaptıracağım!
Ha yetmedıyse,balık fantazım var ;)
ee nerde günün yorumları :) mail grubu ve whatsapp grubundada gozukmuyormuyum :(
evet bende pm geçmiştim aslında dahil olmak istiyorum,sorun yoksa.
sanırım artık buraya yazmıyorsunuz bekler mailde gelmiyor nasıl bilgilenicez biz..
konuşmalar daha çok whatsapp grubundan oluyor,son bıkaç gundur herkeste bı yogunluk oldugu ıcın buaralar pek aktıf değil ancak sağolsun tayfun bize birçok bilgi ve birikim paylaşımında bulundu,borsadan hiç anlamayan ben, sanal forexte 1 haftada 10.600 $ kazandım :D forexten arayıp tebrık ettiler :D tayfun ve yiğit sağolsun okadar işinin arasında bıze zaman ayırıyorlar.tekrar teşekkürler.
Altın vs hikaye Vtec_King abi benim numaram var sen de, istersen hergün ara sor şu nedir bu nolur diye.Bugün yeminle söylüyorum iyi niyetime lanet ettim.Bir daha ilgi&alaka&iyi niyet gösterirsem bu siteden birine benden şerefsizi yoktur bu alemde.(bizim grup vs ile ilgili değil kimse üstüne alınmasın lütfen.)
Bende kendi çapımda az bir bütçe ile gecen yıl piyasaya giriş yaptım.bogazici üniversitesinin düzenlediği bir egitim programı vardı hatta ona katıldım.ufak ufak ilerliyorum ama etrafımda bu iste uzmanlaşmış kisiler olmadıgı icin ufkum pek genislemiyor açıkcası :) tecrübeli abilerimden kardeşlerimden bişeyler öğrenmek isterim
utkusarisaltik@gmail.com
Dolar çok düştü arkadaşlar aslında geçsemmi diyorum :D
bana pm atın arkadaşlar..
54th540 abi ne haddime benden büyük birine sinirlenmek.Sabah msg kutunuz doluydu cevap yazdım ama gitmedi.
Kendini biliyor o arkadaş.Bana uğrattığı maddi ve manevi zararları Mevlam en acı şekilde çıkartır inşallah.
tayfun bu işler kişilik meselesi,sen hiç kafana takma.daha kişiliği oturmadıgı için bu bumerangın söz nedir haysiyet nedir pek bilemez şimdi o. buyuk ıhtımalle öyle kişiliksiz bir asalak olarakta hayatına devam eder.nickide tam kendıne göre bulmuş bumerang gibi döne döne yaşıyor hayatı :D
yahu yaşla bitseydi bu işler typh10 abi bu arada ismim hakan ..elbet bi karşılığı vardır her yapılanın çoğunluğu bu dünyada karşılık görürde kimse kılıf uyduramaz ,sorana hep müslümanız ama hep dümen olmuş işlerimiz neyse ..
bide beni bu gruba neden almıyorsunuz??sana pm le geçtiğim mebla ateşlenecek boşta duruyor ..
Tayfuncum bende pm atmıstım ama hacı dondum askerden alsanıza bnıde gruba :D
Birr Altın grubum bıle yok,anlıyormusun? Canım ıster kebab,olmadı balık.
Sekerım basına ne geldı soylemedın ama takma kafana. Yapılıcak bır sey varsa,ben buradayım,az bucuk cevrem var,yapılıcak neyse yaparız ;)
Altın mı?Iyıce spekulatorlerın elıne dustu...
whats up grubunda baya ilerledik.Konuya biraz ilgisi olan arkadaşlar oldukça fazla şey öğrendi. çok yakında kendi yorumlarını yapabiliyor olacaklar.
Bana tel nosunu verip whats up grubuna dahil olamayan varsa pm atsın lütfen.
Ben varim! Ben varimm! Pinar beyaz gibi oldu ;)
Altincilar dikkat etsin,cokk fazla farkli yonlerden ruzgar esiyor. Dalgalanma cok bekliyorum. Asagi sert hareketlerdeki tepkileri kazanca cevirin ;)
Dolarin yukari yonlu tepkisini bekliyorum,78 e degeriz heralde. Bakalim toplanti nasil etkileyecek.
Bende varım Tayfun tel verdım ama hala wassaaaap da degılım nıye almıyonuz benı :D
yollarsan bana halledeyim hemen. gözden kaçmış olabilir
Beni de ekler misiniz?
bankalardaki alış ve satış fiyatları arasındaki farklar neden bu kadar fazla oluyor?
iş bankası gram altını, 91,61 den alıp 95,88 den satarken, akbank 94,37 den alıyor 94,44 den satıyor ?
borsanın açılış kapanış saatine göre bankalarda kendini korumaya alıyor sanırım garantide hafta sonu ve borsa kapalıyken alım satım arası 10 lira oluor genelde.
Garantide TL ile gram altın alınamıyor ama. Yoksa bilmediğim bir detay mı var ?
Altinin kulce uzerinden piyasada alim satim farki .20 kurustur ama bankada yicari amacli kafalarina gore oynuyorlar
Bankanın korumak zorunda olduğu bir pozisyonu var.Siz mesai saati dışında ve/veya h.sonu alım yaptığınızda piyasalar kapalı olduğundan banka pozisyonu kapatamıyor.O yüzden marjlar yüksek ki birçok banka o yüksek fiyattan almak isteseniz işlem saati dışında deyip işleme onay vermiyor.
Cuma son gün,oldukça ileri konulara başlayacağız yetişemezsiniz.Bilgi sahibi olmak isteyenlere son çağrı :D
Müritler toplanıyor yavaş yavaş :D
gün içinde gramda 1 lira oynadı vay be dün yatırsaydım 15 i in keşke