94.70 den Aldıydım şu anda ne yapayım ne önerirsiniz bozayım mı dursun mu ...?
geçen hafta alıcaktım dağhan denk gelemedi.sonra telefonuma bir uyaru geldi bk baktım oha dedim nasıl hata var internetten bir baktım doğruymuş kaçırdım valla.düşecekse almayam şimdi onda karasız kaldım valla![]()
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
bu gün kü yorumları alalım typh10![]()
Finallerim bittiğine göre yeniden buralardayım
2 gündür hemen hemen hiç bakmadım ama değişen bir şey olmamış.
Tam bir yatay trend örneği görüyoruz.1628.75 yukarı kırılmadıkça aşağı tepkiler,1605.61 aşağı yönlü kırılmadıkça da yukarı tepkiler gelebilir.Pivot noktasının hemen hemen üstündeyiz.
İngiltere'nin 2 günlük tatili bitiyor yarın bir hareketlilik beklenebilir.
11:30da İngiltereden gelecek veride gbp olumsuz etkilenebilir beklenti o yönde.
14:45te Avrupa birliği faiz kararı var tıpkı dünkü Kanada faiz kararı gibi değişim beklenmiyor.
15:15 ve 15:30da sırasıyla Fedden Lockhart ve ECB başkanı Draghi konuşacaklar ki Draghinin konuşması etkili olabilir.15:30da yine Amerika'dan Tarım dışı üretkenlik verisi gelecek ki düşüş bekleniyor Usdyi olumsuz etkileyebilir(altın olumlu olabilir).21:00de ise Fedden Beige Book'un konuşması olacak.Arada başka verilerde var elbet ama bunlar ****,***** yıldız diyebileceğimiz veriler hareketli gün olacağa benziyor.Dikkatli olmak lazım.
Yatırım tavsiyesi değildir![]()
psn: DAGHAN26
yüksel be oğlum.. kop gel artık...
102'leri görelim...
11:30da İngiltere'den gelen İnşaat endeksi(****) verisi 55.8den 54.4e düşse de çok bir etkisi olmadı ardından Euro bölgesinden 1 olumlu 1 olumsuz veri ve Almanya'dan euroyu etkilemesi beklenen 2 olumsuz veri geldi.EurUsdyi çok etkilemedi bu - veriler ama EURGBP güzel düştü.
12 dakika evvel açıklanan Amerika konut kredisi başvurularındaysa -1.3% önceki veri 1.3% oldu $ için yükseliş beklerken pek etkisi olmadı şimdi 14:45te ki Avrupa Birliği faiz kararını bekliyoruz değişme beklenmese de öncesinde ve sonrasında tepki hareketleri görebiliriz.
Şu an altında 1617.44ün üstünde kaldıkça yukarı yönlüyüz diyebiliriz H4 grafiklerinde beni tatmin eden sıçramayı yaptı çünkü,grafik eklemiyorum altın ile ilgili gece ki grafiklerden pek bir farkımız yok
Önerim bu işten güzel kar etmek isteyenler sadece altına bel bağlamayın.1000e yakın parite var.İlle de emtia diyorsanız gümüş çok ilginç,kaybetmek de kazanmak da çok kolay pip başına değerler büyük.Demek istediğim her gün her parite hareketli olmaz,trendlere uymaz.Çeşitlilik yaratmak gerekir.
Yatırım tavsiyesi değildir![]()
psn: DAGHAN26
1640.35
ahh ahh 1720 leri görsek ne süper olurdu..
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)