klasik ya topu attı yine Avrupa'ya.Onlar bize risk oluşturuyor diyor.Sanki çok iyi durumdasın.İşsiz sayın 4 Milyona gelmiş.
Toparlanamıyoruz dedi hayret. 2 dk delikanlı ol be Bernanke dayı.Simultane çevirip yazıyorum kusura bakmasın kimse.
Kısa konuştu.Bir halt anlatmadı.Anlatacak pek birşeyi de yoktu zaten.Klasik kıvırdı.Altının da ırzına geçti gitti.Alım fırsatıdır.Çok net söylüyorum.Bu ayki fed toplantısında basacak bunlar parayı.
Ayarsız Bernanke hem masadan hiçbirşey kalkmadı deyip arkasından para politikası yerine geniş tabanlı çözümler aramalıyız şeklinde en büyük iktisat alimlerinin bile anlayamayağı bir cümle kurdu.
Çılgın reis yöneltilen bir soruya ek varlık alımı yok dedi.Buna rağmen 1600 altına sarkmadı.Akabinde mali sistemi korumak adına likiditeyi sağlamaya hazırız ama this is our last choice diyerek kolpacılıkta dünya markası olduğunu bir kez daha gösterdi.
meymenetsiz tipinde hayır yok.Bitti toplantı.Tvden dinleyip yazarken mutlaka kaçırdığım yerler olmuştur.Detayları buradan okuyabilirsiniz.
Bernanke Sees Risks to Economy From Europe to U.S. Budget - Bloomberg
43 derece sıcaklık 13 nem oranı bile bu kadar başımı ağrıtmadı bugün bu herif kadar.Çok sinirlendim yine.Sen dünyanın en büyük ekonomisisin gidip kendini Yunanistanla kıyaslıyorsun.Dansöz,Yunanistan dediğin ülke Avrupa ekonomisinin %4ünü oluşturuyor senin GSYİH neredeyse tüm Avrupa kadar.Sabır arkadaşlar panik ile ne alım ne satım.
kaçınılmaz son sanırım haziran sonuna doğru parasal genişleme yapıcaklar sizce arkadaşlar ?
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
ne buyuk o.ç mus bu herif ya..
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)