bu abd'nin varya.basacaklar o parayı eninde sonunda o zaman biz gülecez ....
Printable View
bu abd'nin varya.basacaklar o parayı eninde sonunda o zaman biz gülecez ....
yine düşüş var sabah sabah
ulan yine keyfim kaçtı ne güzel keyifli giricektim haftasonuna ! o.ç abd herşeyler oynuyor çin bir el atsa global ekonomiye hiçbir halt yiyemicekler..
acaba burdan alım yapsakmı ortalama olur?
1 haftada %5 gibi bişeye denk gelir iyi para..
bu fiyattan biraz almak lazım,eğer gerileme devam eder ise kademeli olarak azar azar alınabilir benim düşüncem..
hay şansıma sıçıyım geçen hafta bozdurdum dün düşünce yine aldım bugün taklaya geldi şimd işin yoksa bekle yinee :(
http://desmond.imageshack.us/Himg827...ng&res=landing
abi bu nası bi grafik ya :D
Dün ki karşılıklı verilerin ardından sert düşüş yaşadık.1567.99 önemli seviye gibi duruyor üstündeyken hedefimiz 1586 civarı ancak amerika verileri olumlu gelirse tekrar aşağı yönlü dönebiliriz.
haftaya biraz düşüş ile başladık sanırım :)
haftanın yorumlarını alalım degerli arkadaslardan..:)
kabak tadı verdi bu altın!
memlekete döndük nihayet.Piyasa simsarı bir abimizin altın ile ilgili yorumu ;
Bu ay içerisinde bir 95-96 daha yapacak.Satış fırsatıdır,trenden inmeyen 6 ay daha bekler.Temmuz ayı içerisinde 85den altın alabilecek herkes.
Kısmen katılıyorum.Ay içerisinde 96 görecek evet ama trenin son vagonu mu olur binmek için yoksa istasyon mu olur inmek için allah bilir.Herkese bol kazançlar.
bence bu hafta çarşamba günü 17:30 a kadar beklenmeli alım yapıcak arkadaşlar için :)
perşembe günü yüzde 2 lik bir yükseliş :)
Mesela şuan ki geri çekilmesi.Ne teknik analiz ne piyasa verileri ile açıklanması mümkün.Kim ne yapıyor belli değil.Lineer yükselmesi lazım o geri geliyor.
aynen kanka doğru sölüyorsun :) laf olsun diye yazdım zaten :) uahsuashuash