Geçen hafta alış ile satış arasındaki fark 0,8tl-1tl arasında değişirken şu an 97.57-103.62 ile 6 tllik makas farkı oluştu bu ne kadar daha böyle sürer acaba..
Printable View
Geçen hafta alış ile satış arasındaki fark 0,8tl-1tl arasında değişirken şu an 97.57-103.62 ile 6 tllik makas farkı oluştu bu ne kadar daha böyle sürer acaba..
bayram sonuna piyaslar açılana dek
bayram sonrası düğünler beraber altın tekrar yükselir bence.
yarın 104 gibi açar bu altın bence..
ALT 104,6780TL 105,4890TL beklenen yükseliş başladı arkadaşlar...:icon_tup:
İki gündür misafirlerim vardı, hiç ilgilenemedim ve altındaki hareketi kaçırmışım ama neyseki döviz pozisyonum vardı, o kurtarmış beni...
altın dahada yükselecek arkadaşlar
yatırımımızı yaptık bekliyoruz :) 87 milyonken bi miktar almıştım smdi alsammı almasammı kararsızım.
altın hesabı için hangi bankayı seçmeliyim ? bu konu hakkında fazla bi bilgim yok ne yapıcağımı bilmiyorum :S
garanti az fark alıyor diyorlar ama önceki postlarda, p.tesi nolcak bakalım p.tesi altın.
Altın bozcam 1ay içinde . Beklemeye devam mı yoksa boz gitsin mi :D
cumaya kadar 120 lira, yazın bunu bir yere:):)
Doğrudan İAB'da işlem yapan bir aracı şirketi kullanmıyorsanız, yani bankayla çalışacaksanız en düşük komisyon(alım-satım marjı) garantide.
Beklemekte fayda var. Trend yukarı yönde.
Bundan önceki kadar parabolik bir yükseliş beklememek lazım. Ama istikrarlı bir şekilde yükselecek gibi görünüyor.
mesela hepsiburada.com da 1gr 24 ayar altın 120tl 12 ay taksitle,şu an ki normal fiyatı ise piyasada sanırım 108tl civarı,peki hb den taksitle alınırsa 1 sene sonra bu gr altın 120tlyi geçeceği(geçer mi?) için mantıklı bir hareket olur mu?
Direk 1 sene sonrası için konuşuyorum öncesinde bozdurma vs düşünmüyorum,yukarıdaki hesabı daha büyük oranlar için düşünüyorum.Yani şu an bir anda o kadar alıcak nakitim yok ama taksitini ödeyecek tutarı kenara ayırabiliyorum...