orjinal abi,londra'dan aldırdım ayıp söylemesi epey de pahalı birşey.Bu K&N temizlik solüsyonu satılır mı bir yerlerd?.Konuyu kirletiyorum kusura bakmayın ama başka bir konu açıp dalga geçilmesini istemiyorum,çok şakacı arkadaşlar var.Pek anlamıyorum bu işlerden. Bilgi için teşekkürler.
varmı hiç gelişme bugun için
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
1623.42 seviyesinde öylesine sağlam bir direnç oluştu ki 2 gündür orayı test ediyoruz.o seviyenin üstüne çıkamadığımız sürece yukarı trend beklemiyorum ancak 1604.17nin altına düşmedikçe de aşağı bir hareket beklemiyorum.
psn: DAGHAN26
1628.85 gordu simdi devamı gelse keske
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
1623.42ye gerileme gayet muhtemel.İşlem yapmayın bu hafta dedim dedim halen de diyorum özellikle yarın uzak durun..
gr/Tl mi çalışıyorsunuz ons üstünden mi?1623.42ye gerileme mümkün demiştim altına inip sert düşüş yaşıyor..
1611 desteğini deniyoruz.
ala abi. biliyodum böle olacağınıkaçırdık pik değeri. ons çalışıyorum
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
1627den satış vermek mantıklıydı1604ün altına inmediğimiz sürece 1623ü tekrar deneyebiliriz..
1611 desteği de fena çalışmadı şu an.
ykb de 0.94 kurus oynuyor..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)