bankadan nasıl altın alıyorsunuz yaaw..şimdi dikkat ettim..altın hesabı falan mı acılıyor..
Printable View
bankadan nasıl altın alıyorsunuz yaaw..şimdi dikkat ettim..altın hesabı falan mı acılıyor..
10 gr. altınla kapalıçarşıda alsat yapsanız gunde 30 40 tl kazanırsınız. :) ne bankası ya
Arkadaşlar bence hiç uğraşmadan bankaların altın fon hesabından satın alma ve satış yapma imkanını internet bankacılığı ile yapabilirsiniz.
IMKB'de GOLDPF hisse kodlu Kuveyt Türk Altın Fonu var ordanda seans saatlerinde al sat yapabilirsiniz...
peki dolar ne olur, yeni konu açmak istemedim de. düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim
arkadaslar toplu paranızı koyup altın almaktansa her ay düzenli olarak belli miktarda altın alıp kenara koyarsanız gelecek için mantıklı bir yatırım olabilir.
şu an sanki alım için iyi zaman sabahtan beri düşüp düşmemekte kararsızdı altın ama düşüşe geçmiş
işbankası
alış satış
103.490000 102.140000
öğlen kapanışını beklemk daha kazançlı olabilir
1800 test ediliyor, hacimli kırılırsa 1700 lere yolu var... Ben şu an izle-gör durumundayım, kırılma gerçekleşirse Allah ne verdiyse short yapacağım, 1-1,5kg ye kadar yolu var. Eğer tutunursa 1900 lere bir tepki gelebilir, böyle bir durumdada alım yapacağım.
Arkadaşlar ne yapalım diye soruyordu, ben ne yapacağınızı söyleyemem ama kendim ne yapacağım söyleyebilirim:) ve bu kesinlikle yatırım önerisi değildir, kar-zarar hepsi beni bağlar...
Bol kazançlar
Engüzeli teb bankası 1 aydır alıyor ve satıyorum ıyı kazanıyorum 60 gr ile.
suanda altın alım satım yapmaya cok elverıslı bır gunde 1 gramda 5 tl ınıp cıkmalar yapabılıyor 2 saat ıcınde mılyarlar kazanıp mılyarlar kaybedeblrsınız..al sat yapmak ıcınde en ıyı banka Sekerbank altın hesabıdır beyler alım satım arasında 40 kr fark var dıger bankalarda en az 80 kr dan baslayıp ıs bank gıbı buyuk bankalarda 1.3 lere kadar cıkıyor..elındekı parayı al sat ıle degerlendırmek ısteyen sekerbanktan altın hesabı actırsın ınternet basından para kazansın tabı sezgılerınıze guvenıyorsanız ;)
dolar 1.79 cıvarlarında dolasıyor ve bırdaha 1.75 ten asagıya dusecegını sanmıyorum dun 1.80 lere kadar gordu merkez bankası mudahalesıyle bıraz ındı..
birde abdnın para basma olayları gundemde tabı para basılırsa ısler degısecek dolar zayıflayacaktır ama altında yukselıs beklenır
çok duruldu çok patlama yapsın artık :D hocam alma zamanı diyo çaktırmadan;)
sekerbank daha cok altın uzerıne yogunlastıgından musterı cekme amaclı yapmstır dıye dusunuorum yoksa kafalarına gore belırlıyorlar alım satım farklarını..alım yapmak ısteyen arkadaslar varsa 20 sınden sonrasını beklesın derım sonra alınabılır pozısyonda olucaktır
düşer mi daha bilmem ama bi alımda benden oldu:D
1700lere düşermi ons fiyatı?
kredi çekip al-sat yapmayı düşünüyorum
gram altin 106 liraya ulassada bozsam artik ayni yerde gidyor geliyor ..Ulasirmi ki acaba? :D
104.5 liradan aldim oyle izliyorum .102 104 arasi gidiyor geliyor..
ulasması lazım artık zamanında 109 ları gordu bırdaha gorucektır benım dusuncem ama nezman ıste :D
biraz parayı cepte tutamamakla ilgili bi risk borçlanarak biriktirmek istiyorum bunun içinde 5000 tl kredi alıp 12 ay ufaktana al-sat yaparak hem zararı minimize etmeye çalışır hemde para biriktiririm düşüncesindeyim kredi araştırıyorum önerisi olan varsa beklerim..
Kredi çekip al-sat yapmak sağlıklı ve doğru işlem yapmanızı engeller arkadaşlar. Pek öenrilen bir şey değil ama yine de karar sizin...
Dün 105,5tan sattım şimdi 100-101 seviyeleri bekliyorum 10gr kadar alıcam biraz daha düşerse :)
şu anda 104 seviyelerinde alınır aslında..
cuma 106.9 dan bozdurmuştum şimdi kapanmadan 103.4ten aldım önümüzdeki 106-107leri bekliyoruz :)
"japonun karısı drift yapsın, türkün karısı trip atsın"
imzana bayıldım aga:D
ben 104 civarındaykende alım zamanı dedim ama yanılmışım bgn yine düşüşte alım yapılırmı cuma kapanışları beklenirmi? bi miktar zarardayım ayrıca :)
ben ciddi zarardayım ama şimdilik:)Uzun vade düşünen bu rakamdanda alabilir diye düşünüyorum