can hayırdır pm at istersen
Printable View
can hayırdır pm at istersen
İllaki faydası olur da bu tip kurumların da döviz vaziyeti oluyor aynı banka gibi.Atıyorum TL'si şişik USD lazım bankadan alacağına müşteriden daha ucuza almak iyidir deyip sanki kendi pozisyonlarına göe yorum yapıyorlarmış gibime geliyor.
Şuan altında bir gevşeme var ama EUR/USD paritesi 1,22'nin altına sarktı o yüzden.1570'nin altına inmediği sürece hedefi hep 1598 orası çok net.Aşağı kırarsa 1530'a kadar iner el freni çekse bile duramaz hani pos. var diyelim 1565 falan gördün direk shortla.Yukarıda 1598'i kırarsa hedef 1623.Ben bugün bekliyordum.1623'ü SELL orderlar hep buralarda maturity date bugün olan işlemlerde.
http://ekonomi.milliyet.com.tr/altin...ShowPageSkin=1
boyle sacma bir haber olamaz.birileri sanırım alım olmasını istiyo.var bi hinlik ileride gorucez..
neden saçma ? amerikada seçim öncesi parasal genişleme konuşuluyor. gayet normal 1800 ü görmesi
ben cıkar cıkmaz konusu icin demedim, cıkıcak haberlerin birileri tarafından cıkarlar dogrultusunda yonlendirildigi bir gercek.boyle duyarlı vatandası tesvik eden ve düsünen bir haber bana enteresan geliyo sadece ondan dolayı yazdım.
Günaydın,herkese bool kazançlı haftalar,konuyu alalım ilk sayfaya
günaydın gençler :) 1574 direncini zorluyoruz. eğer kırarsa tayfunun dediği gibi 1530 ları görürmüyüz acaba
Tayfun izine mi çıktı yahu :D bi yorum yapaydı da güne başlasaydık :D
kutsal topraklara gidicem demişti. yolculuk başlamış olabilir.
coolvtec hocamız da yok,bugun sessiz açtık haftayı
62'yi gördük tayfunun dediği gibi 30 akadar yolu var bu altının..
Ama dolardaki artış tl bazında dengeliyor..
aynen. 67 e çıktı tekrar.
1530dan sonrası muamma galiba seçimi obama kazanamazsa parasl gevşeme gerçekleşmezse daha aşağılarada gidebilir mi?
günaydın gençler.. durumlar nasıl ? :)
piyasa analizcileri durgun bu ara :)