akşam fed toplantısı var. qe3 kelimesini duyar mıyız? :D
Printable View
akşam fed toplantısı var. qe3 kelimesini duyar mıyız? :D
istihdam artışı beklenen fazla geldi.. Gelecek için umutlu altın için kötü bir haber :(:(
ohohoho çakılmış altın
daha inermi yorumları alalım? toplamak icin güzel zaman gibi duruyo yeniden?
http://b1208.hizliresim.com/10/1/bbsmv.png
İnatla beklediğim aşağı hareket gerçekleşti diyebilirim bunda öncekinden kötü ama beklenenden bayağı iyi gelen Abd istihdam değişimi verisi önemli.1595lerde ki fibo destek oldu ama esas desteğim 1592.83 bunun altında kalmayı şu an için beklemiyorum.
Bu akşam Abd faiz kararı-Bernanke yarın İngiltere-Euro faiz kararları-Draghi cuma da Abd Tarım dışı istihdam(iyi bekleniyor) işsizlik oranı verileri var bunların hepsi önemli.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Beyler yorumu olam yokmu tayfun 1600 altina inermiyiz
indik zaten, 1595 güzel alım fırsatıydı,ben aldım kapattım işlemi...şimdi yavaş yavaş yukarı hareket ediyor.benim dusuncem 1608 e doğru gideriz yavas yavas...ama açıkcası yemiyer pozisyon açmak
qe3 açıklanmadı süpriz olmadı..eylüle kadar dalgalanmaya devam..
Tayfundan yorumları bekliyoruz
Fed QE3'ü Eylül'e bıraktı - Bloomberg HT
bu seferki açıklamada ilave destek verecek ibaresi var.Bence alım fırsatı buralar.Öyle birgün oldu ki tahmin ediyordum az çok.Keskin tahmin etmek en azından beni aşıyordu hiçbirşey de paylaşmadım.Sadece 1629 dedim yoksa konuşmaya gerek yok.Özelden arayanlar oldu onlara biraz bekleyin gevşer oradan alın dedim.Bundan sonrası altın ve dolar için gayet net.Bu lafımı yazın bir kenara dolar 1,77 olacak hem de çok kısa süre içerisinde.Altın için söylediğim gibi ben buradan kademeli girerim.Dikkat edilmesi gereken tek husus 1570 desteği.Orayı aşağı kırmadıkça yön hep yukarı olacaktır.Ne kadar ucuza alırsanız o kadar kar edersiniz.Yıl sonu ons hedefi an itibari ile 1800'dür çok net.
yarın 92den 50gr kapatıyım ben araba alıcagım yok zaten
Cuma 1590'a buy orderı 1610'a sell orderı derim ama Can ben kaldıraçlı işleme karşıyım.Bana kimse kızmasın lütfen bu benim görüşüm yapanlara saygı duyuyorum aynı saygıyı da beklerim.Olmayan para ile yapılan ticaret bana ters.
Yılsonu 102 mi Tayfun 120 mi ))))))))))))))))))
Abi Draghi ile Bernanke arasında gol atan kaleye misali bir kur oyunu var.Ama bernanke son toplantı ile Draghiye kozu verdi.LTRO3 ve 0,75 baz puanda indirimi yaparsa Doların değerlenmesini istemeyen Bernanke'nin koruduğu kalenin ağlarını deler.Her durum altına yarar.Metro'da gördüm portatif Sinbo marka para sayma makinesi sana ondan bir tane hediye edeceğim :)
Draghi'nin toplantısında simultan tercüme ile burada olacağız.Son 23 dakika.Litro3 geliyor TL'de olan saldırsın altına
Eurusd,Gbpusd erken yükseldiler Tayfun abi altın sakin şu an aldın mı bir duyum :D
ofiste değilim orderlerı göremiyorum LTRO3 diyorum gençler.2 paritede İngilitere merkez bankasının faizleri değiştirmediğinden biraz uzadı.