hımm 1.77 i gorup alalım dersnizi yani teşekkürler. kısa da olabilir uzun da ben dipden alıp pik yapmasını bekleyebilirim. zaman sıkıntım yok.
hımm 1.77 i gorup alalım dersnizi yani teşekkürler. kısa da olabilir uzun da ben dipden alıp pik yapmasını bekleyebilirim. zaman sıkıntım yok.
altındaki hedefleri ne kadar etkiler bu tayfun ?
ben arkadaşlara dediydim bi vtec alalım die ama nirdee![]()
'barmene fal baktırdım / üç votka kadar / her şey güzel olacak dedi!'
Yol göstermesi için teknik detaylar USD için ;
200 günlük hareketli ortalaması 1,7905
100 günlük hareketli ortalaması 1,7890
Bloomberghin ünlü aylık bilmem kaç 100 K dolar maaş alan analistleri bugüne 1,8207 hedefi var demişti ben de salı günü 1,77 demiştim.Hatta bugün öğlen seansına kadar 1,7970'i kıracak diye sabah konuşuyorlardı ben yine 1,77 diyorum.Karar sizin tabi bol kazançlar dilerim.
Şu vtec olayı ile ilgili ben de bir anımı anlatmak istiyorum.Sene 2004,99 kırmızı hatcback bir vti almıştım.17 Bin TL'ye.Üniversite sınavında iyi puan almıştım epey iyi (türkiye 76.cısı olmuştum buarada).Burslar+aileden destek almıştık .Biraz param oldu 2003 model 206 cc araba için hiç boyasız 85 binde vteği verdim (cidden bayandan almıştım bu da ekdeğer katıyor sanırım)+6000 TL para verdim
. Hayatımın hatasıydı bazen eşref saati geliyor işte insana.
malesef altın olsun yatırım olsun kar ettim diyemem
ama iyi araba alır satarım)) ben en iyisi dolardan altından uzak durayım..
vteci 11.000 tl ye almıştım 18.500 e satmıştım 9 sene sonra :P
type rı 25.500 tl ye almıştım 6 ay sonra 33.000 e sattım
s2000 i 46.000 e aldım 3 ay sonra 53.000 e sattım
bu arada en ucuz type r alma rekoru bende kimse artık kıramaz)))
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
çok ortalıkta söyleme bunları diplomayı bile geri alırlar
Bu arada altın sorumu geçiştirme altınzede olma yolunda ilerliyorum![]()
Odtü'de o dönem yemin ederim vteğin kimse yüzüne bakmıyordu.Hava filtresini yurtlarda insanlar rahatsız oluyor diye arkadaş baskısı ile sökmüştüm.Nereden bileceksin milletin yıllar sonra 5500 devir sonrasını dinlemek için bir yerlerini yırtacağınıDedik tavanı açık olsun az bir piyasa yapalım.Bir gün yüzümü güldürmedi 206 cc.Ne zaman bir tavan açayım,şekil yapayım diye harekete geçsem tavanın yarısı bagajda yarısı dışarda arıza yapar öyle kalırdı.Ne içeri ne dışarı giderdi.Emtia gibi grafiği,teknik analiz vs. yok ki bilemiyorsun işte.Hayatımın hatasıdır.
Altında ki hedefleri etkilemez hocam bence.Draghi ne kadar kıvırdıysa da en geç 2 hafta içinde tahvil alacaktır.Sadece beklediğimiz rakamlara birkaç gün geç görür.Hiçbir şey olmaz.Altın kural ; Altını olan kuralı koyar.Bu kadar basit.
Ben bu kuralı sevdim..
Aynı dönemde okumuşuz.. bende itüdeydim.. o zamanlar neon ışıklar çakarlar filan taktırmıştık arkadaşın poloya.. Ufo gibi dolaşırdık ortalıkta![]()
Şimdi Merkel düşünsün
Merkel'in koalisyonunda çatlak - Bloomberg HT
Bende bi tane kaçırdım kırmızı HB 34GGGXX plakalı bi vtec vakti zamanında;
Onun için sordum. İlk sahibi bayandan...
Günaydın. cuma günü 91 seviyelerini gormemize ragmen 93 seviyelerine dogru bir yükselis oldu.Gün icinde beklentiler nedir alım yapmayı dusunuyorum ama birdaha o seviyeleri gormesi olasımıdır degilmidir?yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)