bu seviyelerden bile alsan iyidir bence.
günaydın yukarı doğru gidiyor yavaş yavaş nedir öngörüler
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Avrupa bölgesinden gelecek ECB'nin İspanya tahvillerinin alımı ile ilgili her haber onsu yukarı taşır.Çin dataları haftanın rotasını çizecektir.Data ile düşen altını toplamak da akıllı yatırımcının hareketidir.
Bu arada borsada muazzam fırsatlatr var,KOPARTTI GELİYOR 70 Bin'e.
bernanke ne der neasıl etkiler piyasayı bir fikri olan varmı?
Altın dolar euro el ele yükseliyor ne güzel yahu herkes kazanıyor![]()
EUR/USD paritesine yine paralel eden sarı kız 1,23 üzerinde kalan parite ile sürekli yukarı gider arkadaşlar.Pivot noktamız 1605 kırması gereken ilk direnç 1645.Bir de ben esentepe'de çalışıyorum bu konunun kadrolu üyeleri olarak bir iftar yapsak ramazan çıkmadan hem tanışırdık.
3ü birden yükselmez.İşin mantığına aykırı sepet 2,10'un üstüne gelirse merkez çakar zaten.Dolar gevşeyecektir.Ons birkaç saat içerisinde 1620yi aşmalı aşamazsa o da gevşeyebilir.
FED / ROSENGREN: YENI NICELIKSEL GEVSEME KONUT KREDISINE DAYALI VARLIKLARA ODAKLANMALI
evi köyü satın altın alın.
Haftaiçi bana her zaman uyar 6'dan sonra.
1611i kırmak üzere deniyor altın
bugün en yüksek 1618'i gördü.Bu rakamlar iyi.Şuan geri gelmesi normal riskli yatırım sonuçta gap istemeyen satıyor.Buralarda takılsın birkaç gün daha sonra tasmayı kopartacak.
maturity date 31/08 hedefli alınır.1650 üstü de çakılır her türlü gidişata göre valöre T+1den vermeye başlarsın işine gelince satarsın.
satacağın gün 31/08 belirlenir.1650 üstü olursa satarsın yok baktın yön yukarı T=(today) valör gününe 1 gün ekleyerek işine geldiği an satarsın gibi birşey![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)