tercih sizin![]()
sabah 106 dan açar, yıl sonuda 135-140 görecek diye söylentiler var fakat ne derece doğru bilinmez..
Seyyar Tayyar
evet beyler ne diyosunuz alınır mı yrn altın?
@CmrHun haklı.
Altın alırken dolar kurunu da düşünün. Zira Türkiye'de altın fiyatları dolar kuru üzerinden hesaplanıyor.
Bundan önce altın fiyatları tepe noktasına taşınırken dolar kurundaki artışınn etkisi büyüktü. Şu anda dolar kurunda böyle bir artış beklenmiyor. Hatta 1.60-1.65 tl civarında düşerek sabitlenmesi merkez bankası tarafından hedefleniyor. CmrHun'un da belirttiği gibi gram fiyatının bahsettiğiniz seviyelere ulaşması için bu kurla altının ons fiyatının 2150'ler görmesi gerekir. Olur da kur istenilen 1.60 seviyelerine gerilerse bahsettiğiniz 120tl/gram fiyatına ulaşması için ons fiyatının 2350'leri bulması gerekir ki kısa vadede böyle bir hedef bile yok. Bu ancak iki yıllık bir hedef.
Artış olacaktır. Burası kesin. Ama önceki trend kadar hızlı, üstel bir artış beklememek gerekir. Daha sabırlı olmak lazım.
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
sevgili o.b.k
parabolik yerine explonensiyel kelimesini kullansan terimsel olarak daha doğru olur sanırım![]()
sadece üstel kalmalı sanırım- x bölgesini düşünmek dahi istemiyorum
![]()
bende 77 den aldım 511 gram hala bekliyorum 10 gün daha bekleyip nakite cevirmeyi düşünüyorum yükselir inş![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)