98 -99 aralığına gevşeme yaparmı sayın bilen abilerim ? Yılbaşında 108 gibi rakam konuşuluyor ?
wala benim okuduğum analistlere göre ilk hedef 1725
eğer 1725 te kırılırsa 1680 eğer kırılmazsa 1800e yolu var (mış)
eheh, iş güç değil de bu tech savurdu bizi. konu açmıştık, kapadılar. biz de başka bir platforma taşındık, aynı hızla devam...
konu açılmışken kafama takılan bir şey var, ne yapacağımı bilemedim. sen iyi bilirsin; altın uzun vade beklentilerin nedir? elimde 1542 küsür maliyetli bir miktar altın var. (6 ay 1 sene daha tutabilirim.) sence napayım?
ayrıca herkese lsmlar ve bol kazançlar![]()
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
est. abi.Sizin yanınızda benim esamem okunmaz.Şahsi görüşüm kasımda seçimlerden obama çıkacak ve tahvil alımı aynen tam gaz devam edecek.Yılbaşına kadar 2000 ons psikolojik en güçlü direnci kırabilir diye düşünüyorum ki keza 2013'ün altının yılı olacağını düşünüyorum.1900 küsür zirvesi ve 1545di sanırım dip rakamı.Eğer trend analizinde yıllık bazda bakarsanız 2 adet çanak göreceksiniz.Tamamlanan 2 çanaktan sonra altın yeni bir çanak çizmeye başladı.Ya aşağı gidip 1200leri görecekti ya yukarı gidip 2100ü.Üste gitti ve hedefe doğru ilerliyor.
Yatırım tavsiye değil,zengil olma tarifesidir![]()
birazını kapatayım, kalanını unutayım en iyisi. saolasın.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
altın fırladı daha ne kadar gider acaba
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
ben bu amerikalılara tilt oluyorum arkadaş
hiç bişi anlamadım şu altından ne zmn işlem yapsam elimde patlıyo
101.55 den aldım 1 hafta once cok degisiklik gosteriyor.onumuzdeki haftaya bozmam gerekli insallah zararsız kapatırım.insallahda az cok bi kar ederim...
96 tlden aldım bakalım nereye kadar cıkacak.......inatla satmıcam..
35 1/2 KSK
''Emniyet Kemerimizi Takalım,Takmayanları Uyaralım "
psn : derman3534
Bu sevıyeler guzel satıs ıcın...
Ben olsam satardım...
Ancak sıslı hava devam edıyor,al-sat yapmayan tutsun elınde...
Akşam bernanke konuşacak.Ben altına pozitifim yükselir ki bu yıl ki en yüksek seviyesi olan 1791i bu gün yine gördü .Fakat şuan ki fiyat balon.Ben buradan almam.Birileri doların yükselmesini engellemek için efsane kasıyor.
kaçtan alalım typh10 1750 görürmü?
1757 rakamı çok kritik o seviyelerden almam.1757ye iyi tutunuyor kırarsa hiç beklemeyecek 1737.bakın bunu yazın kenara altının 1756 olduğunu görün en geç bir saat içerisinde 1737ye gelecek.Oradan sonra uzun dönem alıcılar mı kısa dönem satıcılar mı galip gelir bilinmez.Aşağıya doğru devam ederse 1717 ve 1702 en güçlü destekleri.1700 altı kapanış ile yine 1645i görebilir.
iyi senaryoya bakalım.Şuan herşey altın için biçilmiş kaftan durumda.Bir dönem söylentisi ile çıktığı 1791i kırıp üzerine gidemiyor.EE yavru da olsa qe3 çıktı neden gidemiyor var mı fikri olan?
şunu da söylemek de fayda var.Yılbaşına kadar tutarım diyen fiyata bakmadan alsın.Nereden alırsa alsın hiç şüphesiz karda olacaktır.
artık ilgilenen yok sanırım![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)