Tayfun abi 1758 e kadar geriledi ne önerirsin ?
Abi İbo(tatlıses) ile oturduk mekan için pazarlığa.Anlaştık sayılır alıp tapuyu üstünüze yapıyorum az kaldı![]()
Haha!! Benimle piyasa iddiasina giren ; Borsa-yatirim ve banka ust yetkilileri nelerrr kaybettiler neler
Borsada bosalttim 1 kagit haric,yakin zamanda gevseme ve 71 e dogru son hareketi bekliyorum. Sonrasi allah kerim,dusermiyiz kalkarmiyiz...
not artırımının 10-12 aydır zaten fiyatlandığını belki artış ile birlikte 80 Bin civarırına bir ralli olabileceğini düşünüyorum ben de.Brezilya ve Güney Afrika en son yatırım yapılabilir notu alan ülkeler.Orada ki borsalarda müthiş düşüşler oldu artırım sonrasında .Bunu gözardı etmemek gerek diye düşünüyorum.
abilerim,kardeşlerim bizim kadrodan Ankara'da yaşayan veya tanıdığı olan var mı? Çok acil yardıma ihtiyacım var(Eryaman veya Yeni Mahalle)
Günaydın beyler
tayfun malesef istanbuldayım bu arada altın 1745 ne dersin duruma?
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Altın için almam demiştim.Buradan yine almam 1725 benim rakamım oradan kademeli girerim.Şuan yükselmesi için hiç bir sebep yok.
Birini bulmam lazım Ankaralı lütfen yardım.
0506 772 75 seksen beş online değilsem bana cepten ulaşsın yardımcı olabilecek olan varsa çok önemli!! Zor birşey istemiyecem sadece birşey alacağım dükkan orada mı değil mi bu bilgi lazım.Teğit yani sadece
tayfun yardımcı olmaya çalışayım bana yakınsa konu ne tam olarak
CESKiN REVENGE..
98vts
00gtı
00vts
99gtı
01gti
bir petshoptan minik bir köpek alacağım.Ankara Eryamanda ve Yeni Mahallede dükkanları varmış.Get ile kapıda ödeme canlı varlık için olmuyor.Parayı göndermeden de köpeği göndermiyor.Ben de açıkçası güvenemedim.Dükanına gidip gerçekten öyle biri var mı yok mu teğit edilmesi için yardıma ihtiyacım var.
acity alış veriş merkezinin içerisindeymiş.
telefon : 0312 387 38 79-Emre Demir cep : 0554 479 00 48
Çok makbule geçer çok dua ederim hocam sana.
tayfun hocam nasılsınkonuşamaz olduk kaç zamandır. bırak altını. hayat nasıl gidiyo
![]()
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)