Dün gece herkesde savas baslıyo muhabbetinden sonra online altın ve doviz alımı patlaması yasandı diyolar hatta bankalar kilitledi diye birseyde duydum ne kadar dogru bilmiyorum.Gercekten boyle birsey bekliyomusunuz?
Printable View
Dün gece herkesde savas baslıyo muhabbetinden sonra online altın ve doviz alımı patlaması yasandı diyolar hatta bankalar kilitledi diye birseyde duydum ne kadar dogru bilmiyorum.Gercekten boyle birsey bekliyomusunuz?
Suan dovizde tada vadeli islemlerde sert hareket yok...
bu ortam en çok dolara sonra altına yarar.Şuan ki bekleyiş bence Türkiye'nin Suriye'ye karşı alacağı tavırı görme adına gerçekleşen bir bekleyiştir.
PIVOT: 1,7926
DESTEK; 1,7975-1,7926-1,7880
DIRENC; 1,8075-1,8110-1,8150
Acıkcası gevsemede dolar bozdurup altına gecmek istiyodum fakat su durumdan sonra dolardan cıkıp altına girmek mantıksız bir hamlemi olur Tayfun?yanlısım varsa düzeltirsen sevinirim.
Elimde çakıl taşı da olsa,dolar da olsa buralardan altın almam.Dolarda kalmak bence daha mantıklı.
Tamamdır,tesekkür ederim..
altın 105 i geçicek düşüncesindeyim bu ay içinde.
tezkereden sonra dolar yükselebilir diye düşünüyorum bu da altının gr fiyatını yukarı çekebilir biraz
ons şuan 1.792 oldu bugün en düşük 1.777 di bakalım yarın abd yükselticekmi yoksa düşürecekmi :)
1,8070 den dolar bozdum,1,7880-1,7940 dan geri koyucagim umarim...
2004 öncesi cikarilan sadece %5 stopaj ödenen tahvillerden alip etliye sutluye karismamak lazim.Piyasadaki fiyatlarin hicbiri gercekci degil bence.
1800'e gidiyoruz kemerleri bağlamak lazım :)
Bu arada konuda ciddi düşüş olmuş ben işlerin yoğunluğundan yazamıyorum fazla.
TL'deyim şu anda ve vadeli mevduat açmayı planlıyorum varsa tavsiyesi olan değerlendirilir.. Devam edecek muhtemel savaş çığırtkanlığı ( inş. öle bir şey olmaz !! ) piyasaları ne yönde ve ne kadar etkiler ??
Günaydın Beyler altın 1771 e kadar gerileri yatırım fırsatımıdır???
Alım için acele etmeyelim.Cuma günü inanılmaz yoğundum 1792 iken bu düşüşü ancak bir iki arkadaş söyleyebildim :(
Benim al rakamım 1725 arkadaşlar o kanala girdi kanalın en alt rakamı 1690.Buraları kesin görür demiyorum ama para kazanacaksak bu seviyelerden almak lazım.Yıl sonuna kadar beklerim diyenler alabilir buralardan.Yatırım tavsiyesi değildir.
peki dolar için ne düşünüyorsun?
1,83 üstü sürpriz olmaz benim için kısa vadede.
Halkbank'ı soran bir arkadaş vardı o dönem kağıdı aldıysa şuan maldivlerde kokteyl yudumluyordur :)
evet tayfun nedir bugünki durum veya yarın sanırım açıklamalar olacak altın ve dolar gidişatı ne yöne olabilir?